Logo TVL.ro

Top destinatii turistice


Lista celor mai frumoase orase, locatii ideale pentru o vacanta de vis sau pentru un city-break in care va puteti simti excelent. Cele mai captivante orase si informatii necesare unei vacante de neuitat. Pentru fiecare dintre aceste orase va oferim cele mai importante obiective turistice, harti utile, sfaturi si posibilitati foarte avantajoase de cazare. Alegeti destinatia dorita din topul destinatiilor turistice de mai jos.

Paris - 58120 puncte

Ghid turistic Paris

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Paris este unul dintre cele mai fascinante si romantice orase din Europa, iar turistii ce ajung aici vor descoperi ca timpul rezervat pentru a vizita Parisul este mereu prea scurt. Cunoscut sub numele de "Orasul Luminii", Parisul este un orase atat de frumos incat este aproape coplesitor, iar mostenirea sa arhitectonica si artistica fac din orice vizita la Paris o experienta de neuitat.

Londra - 42244 puncte

Ghid turistic Londra

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Orasul cosmopolitan Londra este capitala Angliei si insusi numele sau sugereaza o istorie bogata si grandoare. Unul dintre cele mai civilizate orase din Europa, Londra impresioneaza la toate capitolele. Intinzandu-se de-a lungul Tamisei, orasul ofera de toate pentru toti fiind locul ideal pentru un city break. Obiective turistice sunt concentrate in jurul centrului.

Barcelona - 35107 puncte

Ghid turistic Barcelona

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Barcelona este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Un oras sofisticat si plin de stil aflat sub amprenta lui Gaudi, Barcelona are cate ceva de oferit oricarui turist. Pe langa operele geniului lui Gaudi, Barcelona impresioneaza si prin plajele sale si prin viata de noapte foarte tumultoasa. O destinatie turistica efervescenta ce echivaleaza cu o vacanta reusita.

Roma - 33424 puncte

Ghid turistic Roma

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Daca Roma ar trebui descrisa in doua cuvinte acestea ar fi probabil "aglomerat" si "istoric". Acest oras superb are peste 2700 de ani vechime si acum este unul dintre cele mai populare orase din lume. Roma abunda pur si simplu de istorie, avand un numar impresionant de monumente si obiective turistice, printre care se numara si Vaticanul.

Viena - 32550 puncte

Ghid turistic Viena

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Viena este locul ideal pentru un city break reusit. In Viena turistii se pot delecta cu o doza de cultura, clasa si stil, bucurandu-se in acelasi timp de viata agitata a acestui oras. Arhitectura capitalei Austriei lasa cu gura cascata toti turistii ce calca pragul Vienei pentru prima data iar frumusetea acestei metropole europene fascineaza milioane de oameni in fiecare an.

Berlin - 15223 puncte

Ghid turistic Berlin

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Berlin este cel mai mare oras din tara si poate si cel mai deosebit. Un oras tanar dupa standardele europene, Berlin abunda de istorie si obiective tursitice, muzee si locuri ce merita vizitate. Parcurile si pietele din Berlin freamata de viata. Dupa caderea zidului, Berlin a redevenit orasul tumultos de alta data ce asteapta milioane de turisti anual.

Budapesta - 13237 puncte

Ghid turistic Budapesta

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Mandra capitala a Ungariei beneficiaza de o bogatie arhitectonica si o cultura deosebita ce fac din Budapesta un loc cu adevarat unic. Fiind impartit in doua de Dunare, orasul Budapesta ofera niste privelisti naturale spectaculoase. Alaturi de frumusetea naturala Budapesta are si o serie de obiective turistice impresionante.

Milano - 13138 puncte

Ghid turistic Milano

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Milano este probabil orasul cel mai stilat din Italia, fiind acelasi plin de obiective turistice si istorice. Multe cladiri impresionante si pline de caracter, construite intr-o paleta larga de stiluri de la palate neo-clasice milaneze pana la turnuri de birouri ultra moderne fac din Milano un oras ce trebuie vizitat de orice turist care se respecta.

Munchen - 12830 puncte

Ghid turistic Munchen

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Munchen, capitala Bavariei este din ce in ce mai mult un oras turistic. Motivele? O multime de obiective interesante, muzee, parcuri si desigur Festivalul Oktoberfest. Orasul din care celebrele automobile BMW au plecat sa cucereasca lumea primeste astazi turistii din toata lumea cu bratele deschise si abia asteapta sa fie descoperit si admirat.

Madrid - 12771 puncte

Ghid turistic Madrid

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Madrid, capitala Spaniei, este situat in centrul tarii si este epicentrul economic si politic al tarii. Orasul se intinde in jurul Puertei del Sol de la care o serie de strazi importante radiaza in toate directiile. Parcurile si gradinile din Madrid, alaturi de obiectivele turistice si multitudinea de atractii de aici aduc o multime de turisti in fiecare an.

Florenta - 10417 puncte

Ghid turistic Florenta

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Florenta este un adevarat muzeu in aer liber. Abundenta de comori renascentiste a facut ca acest oras sa fie cu adevarat asaltat de milioane de turisti an de an. Centrul vechi al Florentei se afla sub povara imensei mosteniri artistice lasate de unele dintre cele mai mari personalitati ale omenirii. Florenta merita cu siguranta vizitata.

Praga - 10052 puncte

Ghid turistic Praga

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Un oras al istoriei, politicii, romantismului si culturii, Praga si-a castigat multe supranume printre care Orasul de Aur sau Orasul celor o suta de turnuri. Desi a suferit sub regimul comunist, capitala Cehiei este astazi un oras renascut unde turistii se pot bucura de o atmosfera incantatoare si de arhitectura deosebita. Praga este un oras ideal pentru un city-break.

Atena - 8212 puncte

Ghid turistic Atena

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Atena, capitala Greciei, este un oras asupra caruia multele secole de istorie si-au lasat amprenta. Nu este cel mai atractiv oras din lume dar daca veti acorda putina atentie veti descoperi sarmul sau si faptul ca este un oras vibrant a carui isotrie si obiective turistice pot impresiona si cei mai pretentiosi turisti. Spiritul antic va va invalui in vacanta la Atena.

Amsterdam - 8022 puncte

Ghid turistic Amsterdam

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Un oras ce atrage oamenii ca un magnet prin diversitatea atractiilor sale turistice. De la o mostenire culturala si arhitectonica bogata pana la o viata de noapte libertina toate aspectele acestui oras se imbina perfect. Amsterdam este una dintre cele mai populare destinatii turistice si unul din locurile in care vei dori negresit sa revii.

Venetia - 7453 puncte

Ghid turistic Venetia

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Venetia este un loc uimitor si absolut unic. Un oras fondat acum peste 1500 de ani pe 117 insule, Venetia este strabatuta de o retea de peste 150 de canale si 400 de poduri. Fara indoiala reprezinta unul dintre cele mai populare orase printre turisti. Acestia iau cu asalt an de an Piata San Marco si toate celelalte obiective turistice care au facut Venetia celebra.

Lisabona - 6113 puncte

Ghid turistic Lisabona

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Capitala Portugaliei, Lisabona, se afla in estuarul raului Tejo (Tagus) si beneficiaza de o pozitionare excelenta de-a lungul coastei europene a Oceanului Atlantic. Faimos pentru viata de noapte tumultoasa si pentru cazinouri, orasul Lisabona este vibrant si modern, pastrand in acelasi timp ceva din trecutul sau maret si plin de glorie.

Istanbul - 5350 puncte

Ghid turistic Istanbul

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Oferta turistica din Istanbul este una din cele mai bune din Turcia, variind de la arhitectura traditionala la agitatia din Marele Bazar, care nu este altceva decat o Mecca a shoppingului ce primeste pe cele 58 de strazi ale sale peste 400.000 de cumparatori in fiecare zi. Vestigiile musulmane se imbina cu cele crestine facand si mai clar ca Istanbul este rascrucea a doua continente.

Dubai - 5223 puncte

Ghid turistic Dubai

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Dubai este o destinatie turistica relativ noua comparativ cu orasele europene importante pe harta turismului mondial insa asta nu inseamna ca nu se bucura de un numar important de turisti. Pana la inceputul crizei economice din 2008, Dubai crestea in popularitate printre turistii din toata lumea intr-un ritm ce parea de neoprit si continua sa fie foarte popular

New York - 5041 puncte

Ghid turistic New York

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

New York, poarta spre lumea noua a fost timp mai multe secole singura raza de spreranta pentru milioane si milioane de europeni care traversau Atlanticul pentru a isi construi o viata noua dincolo de ocean. Astazi New York este o metropola infloritoare, plina de viata care atrage milioane de turisti in fiecare an. Afla de ce New York este un oras care merita vizitat.

Valencia - 4612 puncte

Ghid turistic Valencia

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Desi plaja nu face parte din cultura Valenciei, asa cum se poate spune despre Barcelona, totusi asta nu inseamna ca turisitii nu se pot bucura de mare atunci cand ajung in Valencia. Cu obiective turistice interesante, o istorie bogata, cu paella, soare si nisip fin pe plajele de la Mediterana, Valencia este un oras predestinat sa isi fascineze vizitatorii.

Bruxelles - 4424 puncte

Ghid turistic Bruxelles

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Bruxelles este capitala Europei, un oras cu o istorie foarte bogata si un viitor care pare infloritor. Orasul are o serie de obiective si atractii care aduc foarte multi turisti an de an in capitala Belgiei. Ciocolata, berea belgiana si atmosfera unica a orasului sunt garantia unei vacante prelungite foarte frumoase sau al unui city-break reusit.

Sevilia - 3914 puncte

Ghid turistic Sevilia

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Sevilla, capitala Andaluziei, este un oras iubit de toti turistii care viziteaza Spania. Desi influenta maura se mai vede in Sevilia doar din punct de vedere arhitectural, Andaluzia a fost ocupata de mauri timp de aproape 800 de ani si a fost un centrul cultural cu multa vreme inainte. Sevilia este locul in care turstii au ce vedea si unde vor dori sa revina.

Copenhaga - 3437 puncte

Ghid turistic Copenhaga

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Orasul care gazduieste cea mai veche monarhie din lume si capitala Danemarcei, este in acelasi timp un oras modern si plin de viata. Un city break in Copenhaga va poate oferi amintiri de neuitat si va poate ajuta sa va apropiati mai mult de cultura scandinava. Copenhaga are muzee, parcuri, castele si palate, dar in acelasi timp va poate atrage si cu baruri, cluburi si o viata de noapte foarte tumultoasa.

Salzburg - 3421 puncte

Ghid turistic Salzburg

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Intregul Salzburg a fost nominalizat pe lista Patrimoniului Universal UNESCO si este astazi un oras ce abunda de obiective turistice care merita vazute. Salzburg este strans legat de Mozart iar iarna se transforma intr-un oras ce reprezinta cel mai bine spiritul Craciunului. Salzburg este cochet si fascinant si trebuie vazut de orice turist care ajunge in Austria.

Sankt Petersburg - 3345 puncte

Ghid turistic Sankt Petersburg

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Sankt Petersburg este capitala culturala a Rusiei si orasul care a reusit sa acumuleze nenumarate bogatii artistice de-a lungul scurtei sale istorii. O vacanta la Sankt Petersburg poate insemna o posibilitate pentru orice turist de a descoperi o particica din bogata cultura a Rusiei dar si ocazia de vedea unele dintre cele mai pretioase comori artisitice ce sunt expuse in acest oras.

Stockholm - 3111 puncte

Ghid turistic Stockholm

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Stockholm este capitala Suediei dar poate si cel mai important oras din Scandinavia. Cu peisaje superbe, situat pe o serie de insule si strabatut de canale si poduri, Stockholm este cu siguranta un oras ce merita vizitat. Orice turist poate gasi lucruri interesante de vazut, muzee deosebite de vizitat si locuri frumoase de explorat in Stockholm, acest oras atat de surprinzator.

Bruges - 2876 puncte

Ghid turistic Bruges

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Aproape neatins de trecerea timpului, orasul port Bruges (Brugge) a devenit in ultimul deceniu unul dintre orasele cu cel mai dezvoltat turism din Belgia. Un oras medieval perfect prezervat, Bruges este acum si un Oras European al Culturii. Plimbarile pe canalele din Bruges va pot face sa traiti pentru un moment intr-un oras medieval autentic.

Rio de Janeiro - 1251 puncte

Ghid turistic Rio de Janeiro

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Rio de Janeiro este unul dintre orasele care reuseste sa ne stimuleze imaginatia si curiozitatea. Insa abia cand veti ajunge in Rio veti constata cat de frumos si viu este acest oras sud-american. Orasul a fost gazda a finalei Cupei Mondiale din 2014 insa are o multime de obiective si atractii ce asteapta sa fie descoperite.

Disneyland Paris - 1026 puncte

Ghid turistic Disneyland Paris

Obiective turistice :: Cazare :: Harta

Disneyland este o splendida oportunitate de vacanta atat pentru copii cat si pentru cei mari. O vacanta aici este o garantie pentru cateva zile de relaxare si distractie. Atractiile de la Disneyland aduc milioane de turisti anual care niciodata nu pleaca dezamagiti. Pentru mai multe detalii despre zonele din Disneyland accesati paginile noastre dedicate acestuia.
Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2017 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion