Harta Praga


Harta interactiva de mai jos a oraslului Praga poate fi folosita cu ajutorul butoanelor din stanga sus pentru zoom pe anumite zone ale hartii. Harta orasului Praga va poate ajuta sa localizati mai usor hotelul sau obiectivul turistic cautat de dumneavoastra.

Multe dintre obiectivele turistice din Praga sunt amplasate in centrul istoric. Exista insa si unele obiective foarte interesante ce sunt insa amplasate in locatii unde se ajunge ceva mai greu. De aceea o harta a obiectivelor turistice din Praga se poate dovedi foarte utila.Harta Metroului si Tramvaielor din Praga

Click pe imaginea de mai jos pentru a mari harta metroului din Praga. Praga are un sistem de transport foarte eficient si relativ ieftin. De aceea in vacanta dumneavoastra in acest oras puteti merge dintr-un punct in altul al orasului folosind cu incredere transportul in comun.

Harta Praga
Harta metrou Praga si Harta tramvaiului din Praga

Harta Praga - Centrul istoric al oraslului Praga

Mai jos aveti o harta a centrului orasului Praga cu toate obiectivele turistice importante. Click pe imagine pentru o mari aceasta harta si pentru a putea localiza cele mai de interes puncte din Praga.

O harta turistica puteti gasi la toate centrele de informare turistica din oras si poate fi foarte utila in incercarea oricarui turist de a reusi sa viziteze cat mai mult si intr-un timp cat mai scurt, in timpul vacantei la Praga.