Vacante Bulgaria


Vacante Bulgaria - Litoralul Marii Negre

In Bulgaria, pe litoralul Marii Negre, este mai frumos, mai ieftin si mult mai curat decat pe litoralul romanesc. De aceea turistii romani aleg sa isi petreaca vacantele in Bulgaria. Litoralul bulgaresc este parca mult mai generos, mai frumos amenajat, mai modern si mai verde. Statiunile de pe litoralul tarii vecine, ofera turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta in Bulgaria, o gama larga de metode de petrecere a timpului liber. Pe langa plaja cu nisipuri fine, se organizeaza si scufundari, excursii in padure sau la diverse obiective turistice dar si excurstii cu vaporul pe Marea Neagra.

Destinatii de vacanta in Bulgaria

Litoralul bulgaresc are o serie intreaga de statiuni si oportunitati de cazare insirate pe toata lungimea lui. Cele mai importante statiuni de la mare din Bulgaria le puteti vedea mai jos.

Plaja Albena

Albena49 oferte de cazare

Plaja Burgas

Burgas693 oferte de cazare

Vacante Balcik

Balcik327 oferte de cazare

Vacanta Duni

Duni17 oferte de cazare

Vacanta Elenite

Elenite152 oferte de cazare

Vacanta Kranevo

Kranevo112 oferte de cazare

Vacanta Nessebar

Nessebar472 oferte de cazare

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur482 oferte de cazare

Vacanta Obzor Bulgaria

Obzor164 oferte de cazare

Vacanta Pomorie, Bulgaria

Pomorie540 oferte de cazare

Vacanta Primorsko

Primorsko309 oferte de cazare

Vacanta Sozopol, Bulgaria

Sozopol642 oferte de cazare

Vacanta Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beachoferte de cazare

Vacanta Sveti Vlas

Sveti Vlasoferte de cazare

Vacanta Tsarevo, Bulgaria

Tsarevooferte de cazare

Vacante Bulgaria - Cazare Bulgaria

Va doriti sa petreceti cateva zile sau o vacanta prelungita pe litoralul din Bulgaria? Daca da, va invitam sa folositi formularul de mai jos pentru a cauta hoteluri in Bulgaria. Motorul nostru de cautare afiseaza cea mai bogata oferta de cazare in Bulgaria. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii pentru a gasi hotelul ideal pentru vacanta in Bulgaria.


Doua dintre destinatiile cele mai populare pentru vacante in Bulgaria sunt Sozopol, o comunitate artistica bine-cunoscuta pentru festivalurile sale de muzica traditionala si pentru galeriile de arta si vechiul oras port Nessebar, cu o multitudine de biserici binzantine si case unice din secolul al XIX-lea.

Transportul intre orasele din Bulgaria este ieftin dar majoritatea turistilor romani aleg sa mearga cu masina proprie. Daca totusi alegeti sa mergeti cu trenul sau cu autocarul, deplasarea intre localitati este relativ facila. Cursele au preturi de aproximativ 1-2 euro in functie de distanta parcursa.

Cazarea pentru o vacanta in Bulgaria este si ea accesibila. Oferta de cazare pe litoralul Bulgariei este foarte bogata. Pentru a gasi cazare ieftina in Bulgaria va invitam sa folositi formularul nostru de cautare in ofertele de cazare. In statiunile din Bulgaria puteti gasi o camera decenta cu baie, TV, frigider si priveliste la mare, chiar si cu 10-15 euro pe persoana.

Restaurantele de pe litoralul bulgaresc practica si ele preturi dezarmant de mici. Mancarea este delicioasa si portiile sunt foarte mari. Unele dintre restaurante au locatii extraordinare, cu privelisti la mare si terase in aer liber. Cu 10 euro puteti manca o masa traditionala cu patru feluri de mancare si bautura.