Vacante Sveti Vlas, Bulgaria


Sveti Vlas (Sf. Vlas) este situat direct pe coasta Marii Negre si se numara printre destinatiile estivale aflate in cea mai puternica dezvoltare de pe intreg litorarul din Bulgaria. Orasul se gaseste la numai 4 km nord de Sunny Beach, cea mai mare statiune de pe litoralul din Bulgaria. Sveti Vlas, Sunny Beach si Nessebar formeaza impreuna un fel de megalopolis turistic, cel mai mare din Bulgaria. Aici pot fi gasite toate serviciile turistice de cea mai buna calitate ce pot satisface pretentiile celor mai pretentiosi turisti. Sveti Vlas este asezat la poalele muntelui Stara Planina, chiar pe coasta Marii Negre. Orasul este o destinatie turistica foarte populara datorita climatului sau mediteranean, in care clima muntoasa se combina cu cea specifica litoralului. Aceasta combinatie curata aerul si face climatul extrem de propice pentru tratamentele bolilor respiratorii. In Sveti Vlas turistii se pot bucura de o priveliste superba seara deoarece orasul se gaseste in acelasi golf cu Sunny Beach dar pe partea opusa iar statiunea vecina lumineaza orizontul in timp ce silueta muntelui se vede impunatoare in spate.

Cazare Sveti Vlas, Bulgaria

Cazare in Sveti Vlas se poate gasi foarte usor deoarece exista o multime de hoteluri private de diferite niveluri de dotare si care ofera servicii pentru toate buzunarele. Oferta bogata si variata de cazare in Sveti Vlas face din aceasta statiune o destinatie preferata pentru multi turisti straini si bulgari. Dinevi Resort este una dintre locatiile preferate de turistii din Sveti Vlas. Aici standardele sunt ridicate, au caracter de club privat. Este format din cateva complexe de apartamente, cladiri albe frumoase inconjurate de gradini pline de verdeata. Pentru a vedea oferta noastra completa de hoteluri in Sveti Vlas tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele calatoriei dumneavostra in formularul de mai jos.

Obiective turistice Sveti Vlas, Bulgaria

Sveti Vlas se afla foarte aproape de Sunny Beach iar dincolo de Sunny Beach se afla orasul Nessebar. In vacanta la Sveti Vlas o vizita in statiunile vecine poate reprezenta o plimbare placuta.

Poze Sveti Vlas, Bulgaria

Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria
Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria

Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria
Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria

Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria
Vacanta Sveti Vlas, Bulgaria

Destinatii Bulgaria