Turcia - Oferte litoral Turcia


Vacante Turcia - Litoral Turcia

Litoralul din Turcia este de cativa ani buni o tinta predominanta a turistilor romani. Hotelurile de cinci stele de tip resort cu servicii all inclusive sau ultra all inclusive, zonele pline de obiective turistice si istoria bogata a locurilor si nu in ultimul rand preturile destul de mici, atrag turistii romani ca un magnet pe litoralul turcesc. Tarmul turcesc la Marea Mediterana, numit Coasta de Turcoaz are aproximativ 1600 de kilometri, plini de plaje superbe si impanzit de orase antice devenite astazi ruine.


Coasta de Turcoaz este primul loc la care te gandesti atunci cand incepi sa iei in considerare o vacanta pe litoralul din Turcia. Are mai multe plaje, resorturi si hoteluri de cinci stele decat are coasta Marii Egee, iar clima este mai calda si apa mai sarata decat coasta Marii Negre. Muntii Taurus care adesea pornesc direct din mare ofera niste peisaje care iti taie respiratia, iar pe alocuri raurile au erodat destul sediment pentru a forma un sol fertil pentru fructe tropicale si palmieri.

Pe litoralul din Turcia se poate ajunge foarte usor cu masina proprie sau cu avionul. Calatoria cu masina va poate oferi o combinatie extrem de placuta intre o vacanta relaxanta pe malul marii, la unul din sutele de complexuri si resorturi all inclusive si un city break. In traseul dinspre Romania spre Turcia va puteti opri in Istanbul pentru un scurt city-break sau puteti vizita Troia si Canakkale, orasul unde trebuie sa travestati cu bacul Stramtoarea Dardanele. Calatoria cu masina spre unele dintre statiunile din Turcia poate constitui un prilej bun pentru a vizita si Pamukkale, o adevarata minune a naturii.

Mai jos puteti gasi o serie de statiuni de pe litoralul turcesc si pe pagina dedicata fiecarei statiuni veti gasi complexuri, resorturi si hoteluri all inclusive unde puteti petrece o vacanta extrem de placuta.

Statiuni turistice si oferte hoteliere Litoral Turcia

Alege destinatia de pe litoralul turcesc. In fiecare dintre statiuni exista sute de oferte de cazare la resorturi si hoteluri de patru si cinci stele in regim all inclusive sau ultra all inclusive. Litoralul turcesc este alegerea perfecta pentru o vacanta odihnitoare si posibilitatea de a vedea o multime de lucruri interesante si de a vizita locuri incarcate de istorie.