Despre TVL.ro si ce ne propunem

TVL.ro isi propune sa va prezinte informatii turistice despre cele mai frumoase orase din lume si obiectivele turistice pe care le puteti vizita intr-o vacanta de vis.

TVL.ro este un site care incearca sa adune si sa organizeze intr-un mod cat mai usor de folosit, informatii despre ceea ce puteti vizita in cateva dintre cele mai interesante orase din Europa si din lume. La fiecare oras in parte incercam sa prezentam succint obiective turistice pe care cei ce viziteaza acel oras nu trebuie sa le rateze. De asemenea incercam sa prezentam preturi si taxe pentru fiecare dintre obiectivele turistice in cauza. Preturile acestea sunt valabile la momentul aparitiei paginii respective, deci pot varia usor si au un rol pur informativ, pentru a va putea face o idee daca respectivul obiectiv turistic merita sau nu vizitat. La obiectivele turistice prezentate pe TVL.ro incercam sa adaugam poze* si date cat mai diverse despre acel obiectiv.

La fiecare oras in parte prezentam si un scurt istoric al acestuia. Orasele interesante si care au ceva de oferit, au de obicei o istorie bogata si plina de evenimente care au marcat poate destinele intregii omeniri. De aceea incercam sa oferim si o frantura din istoria orasului respectiv vizitatorilor nostri.

Orice loc ati vizita o harta este aproape indispensabila. De aceea TVL.ro incearca sa ofere si harti utile pentru fiecare locatie in parte. De asemenea pe langa harta interactiva a orasului respectiv, mai adaugam daca este cazul harta metroului, a unor parcuri sau obiective turistice importante.

Pentru fiecare oras in parte oferim posibilitatea de a gasi hoteluri sau alte modalitati de cazare in orasul respectiv. Rezervarile pentru hotelurile prezentate sunt efectuate de terti. Partenerii TVL.ro au baze de date foarte mari cu cele mai bune oferte de cazare pentru hoteluri din strainatate pe care le puteti gasi. De aceea in cazul in care cautati un hotel intr-un oras dintre cele prezentate pe acest site va invitam sa folositi motorul de cautare pentru hoteluri.

Motorul de cautare pentru gasirea de bilete de avion este de asemenea foarte util. Puteti cauta zboruri spre o anumita destinatie iar motorul va oferi rezultate de la o multitudine de companii aeriene, din care puteti alege cea mai convenabila varianta de transport.

Fiecare sectiune dedicata cate unui oras are si o pagina de comentarii unde sunteti bineveniti sa lasati un gand, o impresie, o parere sau o informatie despre obiectivele turistice din acel oras sau orice altceva poate fi relevant pentru  ceilalti vizitatori.

*Daca una dintre fotografiile prezente pe acest site nu este din domeniul public si prezentarea ei in paginile noastre de internet aduce prejudicii va rugam sa ne contactati pentru detalii.