Vacante Balcik, Bulgaria


Oras si statiune la Marea Neagra, asezat intr-un mic golf, la 31 de km nord de Varna si 500 km est de Sofia. Balcik este al treilea port ca marime din Bulgaria dupa Varna si Burgas, folosit pentru vase medii de pasageri si de transport. Orasul cu o populatie de 13500 de locuitori este invadat pe perioada verii de o multime de turisti care aleg sa-si petreaca vacanta in Bulgaria.

Cazare Balcik, Bulgaria

Cele mai populare hoteluri din oras sunt Hotel Dionlsopolis, Hotel Balcik si Elite Hotel. Turistii pot rezerva camere chiar la palat si exista si bungalouri langa tarm in Tihiya Kut Resort (Coltul Linistit). Exista oferte de cazare in Balcik si de la particulari iar preturile difera de la caz la caz in functie de distanta pana la plaja si de dotari. Nu departe de oras se gaseste si Bisser Camping, un loc unde puteti campa cu cortul sau rulota si unde pot fi inchiriate si bungalouri.

Pentru a gasi cazare in Balcik la hoteluri de toate categoriile puteti folosi formularul de mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele calatoriei dumneavoastra si motorul nostru de cautare va afisa cele mai bune oferte de cazare in Balcik de pe marea majoritate a site-urilor specializate in oferte de cazare si rezervari online. Puteti astfel compara rezultatele de pe mai multe site-uri reputate de rezervari online si puteti rezerva hotelul la cel mai bun pret garantat.

Obiective turistice Balcik, Bulgaria

Orasul Balcik atrage turistii prin spiritul sau antic ce este degajat de strazile inguste si casele facute din piatra dar si prin complexul palatului si prin gradina botanica. Aceasta este una dintre cele mai deosebite gradini botanice din Balcani. Complexul Palatului este alcatuit dintr-un palat central cu un turn inalt, cladiri numeroase, un parc, case de vara construite din piatra, un tron sub un copac batran unde Regina Maria adora sa admire apusul si o mica capela unde inima acesteia este pastrata. In Gradina Botanica exista mai mult de 3000 de specii de plante exotice si rare. Acest lucru a facut din Gradina Botanica o parte cu rol pedagogic a Universitatii din Sofia. Intregul complex se numea Tenha Yuva (Cuibul Tacerii). Pe langa palat si gradina botanica, Galeria de Arta din oras, care gazduieste si muzeul orasului, este un loc interesant de vizitat. Mai exista si un mic muzeu etnografic si o biserica veche si foarte frumoasa numita Biserica Sf. Nikola. Pentru plimbari faleza lunga de aproape 4 km este un loc ideal la fel ca si portul si stradutele inguste din oras.

Poze Balcik, Bulgaria

Vacanta Balcik, Bulgaria
Vacanta Balcik, Bulgaria

Vacanta Balcik, Bulgaria
Vacanta Balcik, Bulgaria

Vacanta Balcik, Bulgaria
Vacanta Balcik, Bulgaria

Destinatii Bulgaria