Vacante Elenite, Bulgaria


Elenite este o statiune moderna din Bulgaria. In traducere numele acestei statiuni inseamna "Cerbi". Elenite este situata la est de Sunny Beach si la aproximativ 50 Km de Burgas. Cea mai apropiata localitate este Vlas. Locul in care se afla statiunea a fost nelocuit pana cand a fost inceputa constructia statiunii in anul 1985. Acest superb sat de vacanta este adapostit de un golf linistit si beneficiaza de o plaja foarte larga si este inconjurat campii inverzite. Astfel tursitii se pot bucura de eco-vacante moderne avand in acelasi timp si multe facilitati pentru sport si distractie.

Cazare Elenite, Bulgaria

Satul de vacanta Elenite are un total de 1026 de paturi impartite in 3 parti. Zona A, zona B si zona Emona. Toate camerele au televiziune prin satelit si mini-bar. Pachetul standard - Apartamentele din zona A; 220 de camere cu chicineta si un pat in plus, pentru copil. In Zona B se gasesc 245 de camere cu doua paturi pentru copii. In zona Emona se afla 48 de camere duble dotate cu un pat in plus. Distanta acestui sat de vacanta fata de plaja este de aproximativ 300 de metri. Intregul complex de vacanta este proiectat ca un parc si se compune din bungalouri pentru o familie si vile, inconjurate de verdeata. Statiunea are propria sa plaja privata, mai multe restaurante de lux, posibilitati de practicare a sportului, un teren de tenis si echipament pentru sporturi nautice. Pentru corturi exista in apropiere un camping langa satul Vlas. Aici se gasesc si bungalouri cu baie proprie dar si destul spatiu pentru camparea cu cortul.

Obiective turistice Elenite, Bulgaria

In afara de orasul Nessebar care trebuie neaparat vizitat daca alegeti sa va petreceti o vacanta in aceasta parte a Bulgariei mai trebuie sa vedeti privelistea din Emine si Kaliakra. Acestea sunt doua dintre cele mai populare locuri printre turistii din Bulgaria. Capul Emine se termina cu o roca de 60 de metri care pleaca din mare si de unde privelistea este uimitoare. Aceasta roca impreuna cu farul din varful sau, atrage prin frumusete pe toti cei care calatoresc pe mare intre Burgas si Varna.

Poze Elenite, Bulgaria

Vacanta Elenite, Bulgaria
Vacanta Elenite, Bulgaria

Vacanta Elenite, Bulgaria
Vacanta Elenite, Bulgaria

Vacanta Elenite, Bulgaria
Vacanta Elenite, Bulgaria

Destinatii Bulgaria