Vacante Albena, Bulgaria


Albena este o statiune cunoscuta, situata intr-un port pitoresc de pe coasta bulgareasca a Marii Negre la 30 de km de orasul Varna. Climatul temperat continental, plaja mare cu nisip fin, apa curata si lipsita de pericole – toate acestea sunt garantia unor conditii foarte bune pentru vacante in Bulgaria foarte placute din luna mai si pana in octombrie. Albena va poate oferi exact ceea ce cautati in vacanta in Bulgaria.

Cazare Albena, Bulgaria

Statiunea Albena ofera cazare pentru turistii sau in 40 de hoteluri, 3 sate de vacanta, 64 de bungalouri de lux si un loc de campare situat chiar langa mare intr-un parc foarte frumos. Pentru a gasi oferta cea mai buna pentru vacanta in Albena puteti folosi formularul de mai jos.

Timp liber

In cadrul statiunii se gasesc o serie intreaga de locuri unde se poate servi masa, dintre cele mai variate. Exista restaurante de lux, baruri, discoteci, taverne si localuri traditionale. In Albena turistii gasesc si cazinouri dar si restaurante cu specifici mai exotic cum ar fi chinezesc sau indian. Statiunea Albena din Bulgaria ofera posibilitati excelente de practicare a sportului. Exista posibilitatea de scufundari, tenis, minigolf, bowling, volei pe plaja, calarie si multe altele.

Poze Albena, Bulgaria

Vacanta Albena, Bulgaria
Vacanta Albena, Bulgaria

Vacanta Albena, Bulgaria
Vacanta Albena, Bulgaria

Vacanta Albena, Bulgaria
Vacanta Albena, Bulgaria

Destinatii Bulgaria