Vacante Burgas, Bulgaria


Burgas este al patrulea oras ca marime din Bulgaria si al 2-lea ca marime dintre orasele de pe coasta Marii Negre. Multi dintre cei care au vizitat Bulgaria, considera ca Burgas este cel mai frumos oras din tara. Una dintre atractiile orasului o reprezinta proximitatea cu statiunile si satele de vacanta din partea de sud a litoralului bulgaresc la Marea Neagra. Neaparat Burgas trebuie vizitat vara atunci cand strazile sunt pline de viata si vremea este foarte frumoasa. Vacanta in Burgas poate fi intr-adevar frumoasa avad in vedere ca plajele de aici sunt de calitate si exista si lucruri de vizitat in zona.

Cazare Burgas, Bulgaria

In Burgas oferta de cazare este foarte variata. Turistii pot alege hotelul cel mai avantajos sau care ofera conditiile cele mai potrivite cu ceea ce cauta pentru vacanta lor in Bulgaria. Va recomandam sa folositi motorul nostru de cautare pentru a gasi cazare in Burgas la cel mai bun pret garantat. Motorul nostru de cautare foloseste cele mai reputate site-uri de rezervari online cu plata la receptie pentru a cauta hoteluri si oferte de cazare in Burgas conform cerintelor dumneavoastra.

Obiective turistice Burgas, Bulgaria

Orasul Burgas s-a dezvoltat dupa inceputul secolului al XX-lea si majoritatea cladirilor din centrul orasului dateaza din aceasta perioada. Galeria de Arta a orasului este gazduita de o sinagoga construita in stil secesionist. Burgas are un parc foarte mare numit Gradina Marii (Morska gradina). Acest parc are o varietate mare de specii de plante si o priveliste fantastica spre Golful Burgas. Gradina incepe de la gara centrala si din loc in loc exista scari care coboara pe plaja. Pe perioada verii faleza este intesata de restaurante, cafenele si cluburi de noapte. Pe masura ce intri in gradina, aceasta devine tot mai lata. Aici exista si o salina unde sunt produce tone intregi de sare anual. Un mic tren traverseaza exploatarea de sare si daca doriti sa vedeti cum este produsa si rafinata sarea puteti cumpara un bilet pentru acest trenulet. Burgas are si doua univerisitati. Cladirea Universitatii Burgas este localizata in centrul orasului si este unul dintre obiectivele turistice moderne ale orasului. Universitatea Asen Zlatarov are caldirea principala situata la intrarea dinspre vest a orasului. In vacanta in Burgas pe litorarul din Bulgaria puteti profita de proximitatea orasului Burgas pentru cateva plimbari care sa alunge posibila monotonie a unui sejur pe litoral.

Poze Burgas, Bulgaria

Vacanta Burgas, Bulgaria
Vacanta Burgas, Bulgaria

Vacanta Burgas, Bulgaria
Vacanta Burgas, Bulgaria

Vacanta Burgas, Bulgaria
Vacanta Burgas, Bulgaria

Destinatii Bulgaria