Vacante Tsarevo, Bulgaria


Orasul Tsarevo are aproximativ 6000 de locuitori si este situat la aproximativ 72 de km la sud de Burgas. La fel ca si restul localitatilor din jur, Tsarevo este situat chiar la poalele muntelui Strandzha, pe malul Marii Negre. Orasul se afla pe doua peninsule mici iar la sud de oras se poate vedea varful Papiya cu o inaltime de 502 metri. In varf se pot vedea urmele unei vechi fortarete. Aceasta este un motiv in plus care atrage turistii in zona. Orasul este un centru administrativ si are o serie intreaga de magazine specializate si un spital.

Cazare Tsarevo, Bulgaria

Chaika Hotel si multe alte vile private ofera cazare pe perioada verii. Preturile pentru inchiriere atat la hoteluri cat si in gazda sunt in mod normal mici din cauza popularitatii mai scazute a statiunii comparativ cu celelalte statiuni de la sud de Burgas. Pe langa oferta destul de bogata de cazare la pensiuni si hoteluri exista si doua campinguri. Campingurile Arapya si Nestinarka ofera posibilitatea de cazare la preturi foarte mici. Arapya beneficiaza si de trei plaje foarte frumoase una dupa alta seprate intre ele de roci. Acest loc este preferat de surferi pentru ca aici valurile marii sunt mai puternice. Pentru a vedea oferta noastra completa de cazare puteti folosi formularul de mai jos in care trebuie doar sa completati perioada vacantei dumneavoastra.

Obiective turistice Tsarevo, Bulgaria

Daca alegeti sa va petreceti vacanta in Tsarevo merita sa petreceti macar o zi departe de plaja, in padurile de pe muntele Stradzha. Muntele a fost declarat parc natural in anul 1995 (este cel mai mare astfel de parc din Bulgaria). Muntele este unul dintre ultimii munti explorati din Bulgaria, ceea ce explica bogatia de specii de animale. Muntele are si o multime de pesteri, in care pot fi gasite urme ale unor civilizatii stravechi cum ar fi figuri sculptate in piatra, ziduri de fortificatii sau sanctuare. Satele din jurul muntelui sunt si ele deosebite ca arhitectura. Doua dintre aceste sate se afla la sud vest de Tsarevo pe drumul spre Malko Turnovo. Acestea sunt Kolodovo si Bulgari. Satul Bulgari este cunoscut datorita dansurilor sale traditionale ce au loc in anumite ocazii cum ar fi targuri sau sarbatori.

Poze Tsarevo, Bulgaria

Vacanta Tsarevo, Bulgaria
Vacanta Tsarevo, Bulgaria

Vacanta Tsarevo, Bulgaria
Vacanta Tsarevo, Bulgaria

Vacanta Tsarevo, Bulgaria
Vacanta Tsarevo, Bulgaria

Destinatii Bulgaria