Vacante Kranevo, Bulgaria


Kranevo este un mic satuc situat intr-un golf la Marea Neagra, la aproximativ 25 km nord de Varna. Se afla chiar in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur si la sudul unei plaje foarte lungi, care se intinde pana in statiunea Albena. Plaja foarte mare si frumoasa, apa curata a marii, apele minerale cu efecte curative au dus la cresterea si dezvoltarea acestui satuc intr-o destinatie turistica competitiva. In trecut Kranevo a fost o fortareata romana, cunoscuta sub numele de Ekrene sau portul Kraneia. Ruinele fortaretei romane care a fost folosita si in Evul Mediu se gasesc inca pe platourile din partea de sud a satului. La fel care alte sate si orasele, Kranevo s-a dezvoltat destul de mult datorita turismului in ultimii ani. Aceasta dezvoltare se regaseste mai ales in restaurante si facilitati de cazare care se gasesc acum din belsug. In Kranevo se gasesc o multime de pub-uri, restaurante traditionele si restaurante fast-food.

Cazare Kranevo, Bulgaria

In ciuda faptului ca satul Kranevo este o asezare destul de mica, aici se gasesc o multitudine de oferte de cazare. In Kranevo se gasesc multe hoteluri private (de obicei afaceri de familie), vile si pensiuni. Kranevo este o alternativa pentru cei care cauta distractie in vacanta si niste preturi acceptabile. Kranevo este o statiune pe litoralul bulgaresc care este o alternativa perfecta pentru cei cu un buget redus, fata de statiunile vecine, Albena sau Nisipurile de Aur. Acestea din urma sunt orientate spre ofertele de pachete turistice si sunt un pic mai scumpe.

Pentru o oferta completa de cazare in Kranevo puteti folosi formularul de mai jos. Motorul de cautare va afisa ofertele la hoteluri din Kranevo de pe cele mai mari site-uri de rezervari online. Astfel veti putea compara ofertele si alege pe cea mai potrivita.

Obiective turistice Kranevo, Bulgaria

In apropierea localitatii Kranevo se afla o manastire bine-cunoscuta din piatra numita Aladzha. In partea opusa se afla orasul Balcik unde puteti vedea superbul palat si Gradina Botanica.

Poze Kranevo, Bulgaria

Vacanta Kranevo, Bulgaria
Vacanta Kranevo, Bulgaria

Vacanta Kranevo, Bulgaria
Vacanta Kranevo, Bulgaria

Vacanta Kranevo, Bulgaria
Vacanta Kranevo, Bulgaria

Destinatii Bulgaria