Vacante Nisipurile de Aur, Bulgaria


Statiunea Nisipurile de Aur (Golden Sands) este cea mai mare statiune din nordul litoralului Bulgariei. Este construita pe o suprafata de mai bine de 1800 de hectare de teren. Nisipurile de Aur se afla la 18 km distanta de Varna si se invecineaza cu statiunea Kranevo la nord si cu Statiunea Sf Constantin si Elena la sud. Plaja statiunii Nisipurile de Aur se intinde pe o distanta de peste 4 km si are o latime de aproape 100 de metri. Aproape toata coasta statiunii se afla in cadrul parcului natural Zlatni Pyasatsi (Nisipurile de aur) care are o suprafata de aproximativ 1300 de hectare. Zona statiunii Nisipurile de Aur este cunoscuta pentru cel mai bun nisip de pe coasta Marii Negre si abunda de vegetatie. Izvoarele de apa minerala cat si padurile din jurul platoului ce margineste Nisipurile de Aur fac din statiune una din perlele litoralului bulgar. O temperatura constanta de aproximativ 27 de grade de-a lungul verii face din Nisipurile de Aur un loc ideal pentru o vacanta pe litoral.

Cazare Nisipurile de Aur, Bulgaria

Statiunea Nisipurile de Aur ofera turistilor sai aproximativ 100 de hoteluri si 10 vile de lux. Printre hotelurile cele mai bune din statiunea Nisipurile de Aur se numara Yavor Hotel, Morsko Oko Hotel si Zlatna Kotva Hotel. Mars Hotel, Zora Hotel, Complexul hotelier Riviera sunt hoteluri premium. Unele hoteluri din Nisipurile de Aur au piscine si sali de fitness. Majoritatea hotelurilor au case de schimb valutar, si birouri cu informatii turistice. Pentru a putea vedea oferta noatra de cazare in Nisipurile de Aur, puteti folosi formularul de mai jos. Completati datele vacante dumneavoastra si veti putea vedea oferta de cazare in Nisipurile de Aur de pe cele mai bune site-uri de rezervari online. Astfel veti putea compara si alege cea mai buna oferta de cazare pentru o vacanta de vis la Nisipurile de Aur.

Obiective turistice Nisipurile de Aur, Bulgaria

Impresionanta manastire Aladzha este una dintre cele mai bine conservate manastiri din piatra. Biserici de piatra pot fi gasite peste tot in regiunea Dobrudzha dar dintre toate Aladzha este de departe in cea mai buna stare. Manastirea este situata la doar cativa kilometri departare de statiunea Nisipurile de Aur si este parte din parcul natural Zlatni Pyasatsi. Relativ aproape de Nisipurile de Aur (30 km) se afla si frumosul oras Balcik cu palatul si gradina sa botanica.

Poze Nisipurile de Aur, Bulgaria

Vacanta Golden Sands, Bulgaria
Vacanta Golden Sands, Bulgaria

Vacanta Golden Sands, Bulgaria
Vacanta Golden Sands, Bulgaria

Vacanta Golden Sands, Bulgaria
Vacanta Golden Sands, Bulgaria

Destinatii Bulgaria