Vacante Sunny Beach, Bulgaria


Statiunea Sunny Beach este situata la 42 de km nord de Burgas. Practic statiunea ocupa tot terenul dintre satul Vlas la nord si orasul Nessebar la sud. Statiunea are mai bine de 120 de hoteluri, doua locuri de campare si posibilitati de distractie dintre cele mai variate. Constructia statiunii a inceput inca din perioada comunista in 1958. Constructia statiunii a inceput dintr-un loc in care existau doua fantani ce alimentau orasul Nessebar cu apa in timpuri stravechi si mai apoi in timpul Evului Mediu. Statiunea Sunny Beach are tot ce-i trebuie unei statiuni moderne. Aici puteti gasi numeroase baruri si restaurante dar si discoteci, cazinouri, un aqua park, un teren de mini-golf, plimbari cu trasura. Exista si numeroase conditii de petrecere a timpului liber. In general sunt conditii foarte bune pentru petrecerea unei vacante placute. Statiunea Sunny Beach are si o policlinica si mai multe centre comerciale in care puteti cumpara mancare, haine sau suveniruri. De asemenea in Sunny Beach exista si un amfiteatru cu peste 1000 de locuri unde sunt organizate tot felul de spectacole.

Cazare Sunny Beach, Bulgaria

Cele mai cunoscute si populare hoteluri din Sunny Beach sunt Kuban Hotel, Bourgas Hotel si Diamond Hotel. Complexul Marea Neagra ce face parte si el din statiunea Sunny Beach, contine cateva hoteluri cum ar fi Delta Hotel, Amphora Hotel, Zephyr Hotel si Esperanto Hotel. Alte hoteluri si vile de lux au fost construite la sud de raul Hadzhiiska. Exista si doua campinguri Emona si Slanchev Bryag. Acestea ocupa o suprafata foarte mare si de aceea aici exista mereu loc de campare. In Sunny Beach exista si bungalouri insa pentru acestea va trebuie rezervare in prealabil. Hotelurile din statiune au piscine si terenuri de tenis, dar si piste de bowling sau terenuri de mini golf. Pentru a vedea oferta noastra completa de cazare in Sunny Beach puteti folosi motorul de cautare in ofertele de cazare ale celor mai mari site-uri de rezervari hoteliere. Astfel puteti alege cea mai buna oferta de cazare in Sunny Beach.

Obiective turistice Sunny Beach, Bulgaria

Orasul Vlas si satul de vacanta Elenite sunt situate la doar cativa km distanta de Sunny Beach. Padurea de-a lungul raului Hadzhiiska si dealurile ce se intind intre drum si statiune sunt foarte atractive pentru iubitorii de natura. Pitorescul oras Nessebar este si el foarte aproape de Sunny Beach. Casele sale cele mai din partea de nord a orasului Nessebar sunt practic parte integranta din Sunny Beach, cele doua localitati fiind aproape unite. Daca alegeti o vacanta in Sunny Beach veti putea beneficia de o serie de excursii ce sunt organizate pentru turisti mai ales in weekend. Nu departe de Sunny Beach se gaseste si Capul Emine, unde va puteti bucura de o priveliste foarte frumoasa.

Poze Sunny Beach, Bulgaria

Vacanta Sunny Beach, Bulgaria
Vacanta Sunny Beach, Bulgaria

Vacanta Sunny Beach, Bulgaria
Vacanta Sunny Beach, Bulgaria

Vacanta Sunny Beach, Bulgaria
Vacanta Sunny Beach, Bulgaria

Destinatii Bulgaria