Vacante Primorsko, Bulgaria


Orasul Primorsko este un oras mic cu o populatie de 2500 de locuitori. La 52 de km de Burgas, orasul se inalta pe o mica peninsula intre golful Stampolo si Golful Dyavolski. Orasul are doua plaje: cea de nord si cea de sud. Prima dintre ele este mai putin amenajata si ofera o mare mai agitata, ce este apreciata de surferi in timp ce a doua este mai mica si mai calma, fiind apreciata in special de familii venite sa petreaca in liniste cateva zile pe litoral. In mod obisnuit plaja din partea de sud se supra aglomereaza in sezonul de varf. Acest lucru face ca unii dintre turisti sa migreze spre plajele invecinate. Printre acestea se numara plaja de la Centrul International de Tineret. Centrul de tineret se afla la doar 1-2 km spre sud de oras este un orasel tipic de vacanta pentru tineri, dotat cu o multime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci si diverse terenuri de sport. Zona este impadurita, vegetatia si copacii sunt prezenti din belsug. Centrul a fost construit in timpurile comunismului pentru a promova interactiunea dintre tinerii diverselor tari din blocul sovietic.

Cazare Primorsko, Bulgaria

Pe langa plenitudinea de hoteluri mai mari sau mai mici, pensiuni, case de vacanta, vile din oras, turistii pot gasi cazare relativ ieftina in Centrul de tineret sau in campingurile din apropierea orasului si anume Iglika, Perla sau Romantica. Orasul s-a dezvoltat enorm in ultimii ani si este in prezent una dintre destinatiile favorite ale turistilor bulgari si straini pe litoralul din Bulgaria in principal datorita preturilor moderate si infrastructurii destul de bune. Pentru oferta noastra de cazare in Primorsko puteti folosi formularul de mai jos.

Obiective turistice Primorsko, Bulgaria

Cel mai popular loc de vizitat in apropiere de Primorsko este raul Ropotamo. Acesta este interesant in principal datorita padurii foarte dese din apropiere, specifica in general climatului tropical. Mlastina Arkutino se afla si ea in aceasta rezervatie naturala. Pe langa formatiunile stancoase din regiune care ofera atractivitate zonei, aici se mai gasesc si rezerve importante de plante rare si foarte apreciate. Din pacate turismul care tinde sa se dezvolte tot mai puternic in zona si pe intreaga coasta a Marii Negre, ameninta tot mai mult flora si fauna acestei rezervatii naturale. Chiar langa orasul Primorsko se afla Beglik Tash, un sanctuar antic al tracilor.

Poze Primorsko, Bulgaria

Vacanta Primorsko, Bulgaria
Vacanta Primorsko, Bulgaria

Vacanta Primorsko, Bulgaria
Vacanta Primorsko, Bulgaria

Vacanta Primorsko, Bulgaria
Vacanta Primorsko, Bulgaria

Destinatii Bulgaria