Vacante Obzor, Bulgaria


Orasul Obzor este relativ mic cu o populatie ce depaseste cu putin 2000 de locuitori. Obzor se afla la 65 de km de Varna sau la 73 de km de Burgas. Se afla la poalele muntelui Stara Planina. Privelistea din oras este deosebita cu muntele la vest si raul Dvoynitsa ce margineste orasul la nord. Plaja din Obzor este foarte lunga si se intinde de la capul Sf Atanas in nord pana la capul Mona Petra in sud. Plaja orasului Obzor este urmata de o alta plaja numita Irakli, dupa numele unui sat antic cu acelasi nume. Capul Sf. Nikola se gaseste si el la cativa km mai la sud unde Muntii Balcani coboara in Marea Neagra.

Cazare Obzor, Bulgaria

Intre orasele Byala si Obzor exista trei campinguri cu loc din belsug pentru corturi sau rulote. Aceste campinguri sunt: Luna, Prostor si Slantsa. Pentru aceste campinguri nu este nevoie de rezervare in prealabil. In Obzor pot fi gasite o multime de hoteluri sau hosteluri pentru cei cu buget redus. Pentru oferta noastra completa de cazare in Obzor puteti folosi formularul de mai jos. Motorul nostru de cautare prin ofertele de cazare in Obzor va afisa oferte de pe cele mai bune site-uri de rezervari online. Puteti astfel sa va alegeti cea mai buna oferta de cazare in Obzor.

Obiective turistice Obzor, Bulgaria

Orasul Byala, care in trecut era locul unde se gasea o fortareata antica greceasca, se afla nu foarte departe la nord de Obzor. Pe langa Byala, satul Emona de langa Capul Emine se afla la doar cativa km de Obzor. Emona este o asezare foarte pitoreasca si cunoscuta datorita faptului ca este locul de nastere al regelui trac Rez. In timpul sezonului estival are loc si un festival rock in Obzor care atrage sute de motociclisti din intreaga tara.

Poze Obzor, Bulgaria

Vacanta Obzor, Bulgaria
Vacanta Obzor, Bulgaria

Vacanta Obzor, Bulgaria
Vacanta Obzor, Bulgaria

Vacanta Obzor, Bulgaria
Vacanta Obzor, Bulgaria

Destinatii Bulgaria