Comentarii despre Praga

Daca ai vizitat Praga si vrei sa imparti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai site-ului te rugam sa postezi aceste impresii folosind formularul de mai jos. Daca ti-ar placea sa afli lucruri despre Praga care nu sunt incluse in articolele de pe TVL.ro atunci te invitam sa postezi intrebarea ta mai jos si poate alti vizitatori sau chiar TVL.ro iti vor raspunde.

Comentariile neadecvate vor fi sterse.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (3)

 
Topic: Praga
Eli (Brasov) says...

oras superb, l-am vizitat in aceasta primavara 9am fost in ex organizata ),unde poti sa vezi lucruri, pe care nici nu le-ai visat , pt mine a fost o vacanta de vis , timp superb , desi era martie ,la fel si statiunea KARLOVY VARY (Colonada pietii,Colonada izvoarelor fierbinti ,biserica Sf. Magdalena,Sf. Petru si Pavel, etc.)E UN VIS, MANCARE FFF BUNA, PRETUL LA BUNUL SIMT , merita sa mergeti , vacanta placuta !

Marian R. (Tg. Jiu) says...

este un oras extrem de civilizat in care poti sa-ti petreci linistit toata viata. Carciumile sunt pline tot timpul, berea si mancarea excelente si diversificate, la preturi mai mult decat decente. Merita sa petreci o saptamana de neuitat intr-un oras medieval cu mare caracter si oameni care au stat vertical de-a lungul istoriei.

Edy (Bucuresti) says...

Un oras minunat, cu o istorie deosebita, foarte curat; merita vizitat. Atentie deosebita la - PORTOFELE! Suntem o familie pagubita, chiar in prima zi, la metrou, unde a fost generat instantaneu un blocaj al usii la deschidere, cu creere de panica, timp in care i-a dispatut portofelul sotului. Se intampla atat de rapid incat nu realizezi.

 
Page 1 of 1