Harta Berlin


Harta Berlin - Harta interactiva a orasului Berlin

Harta Berlin - Berlin este un oras mare, o adevarata metropola europeana si de aceea pentru a va descurca mai usor prin oras, o harta poate fi extrem de utila. Harta interactiva de mai jos va permite sa faceti zoom in zonele de interes din Berlin cu ajutorul butoanelor de control din partea din stanga sus a hartii. Cu ajutoul mouse-ului puteti deplasa harta in orice punct cardinal pentru a putea vedea si zonele din jurul Berlinului sau orasele apropiate. In Berlin puteti gasi harti la birourile de informare turistica. Nu ezitati sa va procurati o harta a orasului sau  a mijloacelor de transport in comun intrucat se poate dovedi foarta utila.

De asemenea harta de mai jos are marcata pe ea cele mai importante obiective turistice din Berlin. Harta obiectivelor turistice din Berlin va poate permite sa va organizati mai bine excursia in capitala GermanieiHarta Berlin - Harta Metrou Berlin

Mai jos puteti vedea o harta a sistemului de metrou din Berlin. Daca planuiti o vacanta sau un city-break in Berlin atunci harta de mai jos ce are o rezolutie foarte mare va poate fi utila. O puteti printa pentru a va descurca mai usor in metroul berlinez. Click pe harta metroului din Berlin pentru a vedea harta intr-o rezolutie mare.

Click pe harta pentru a vedea o versiune marita a hartii metroului din Viena.