Impresii de vacanta si Comentarii Berlin

Daca ati fost in vacanta la Berlin si doriti sa impartasiti cu ceilalti vizitatori impresiile dumneavostra o puteti face folosind formularul de mai jos. De asemenea puteti pune intrebari despre excursii la Berlin la care va pot raspunde ceilalti vizitatori ai TVL.ro

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (2)

 
Topic: Berlin
Miruna (Bucuresti) says...

Imi puteti spune cum se ajunge din Berlin in Postdam (vreau sa vizitez Sanssousi)? Cu autobuzul, trenul, etc? Multumesc!

Miha (Bucuresti) says...

Din Berlin in Postdam se poate ajunge cu transport de suprafata (cred ca Linia S7) pana in gara din Postdam, iar apoi cu autobuzul pana la SansSouci. Daca ai abonament in Berlin pentru zona C, transportul pana la Postdam este inclus. Merita vizitat si NeuesPalais, poate mai mult decat SansSouci (daca ai Berlin City Card ai si o reducere)

Raluca (Bucuresti) says...

De vizitat Berlin Dungeon! A fost incredibil!!Actori profesionisti,efecte spectaculoase, interactiune cu publicul excelenta, intr-un cuvant: Excelent!!!

 
Page 1 of 1