Harta Bruxelles, Belgia


Harta Bruxelles - Harta Interactiva a orasului Bruxelles

Harta Bruxelles - Harta interactiva a orasului Bruxelles va poate ajuta sa va faceti o idee despre rutele pe care le puteti urma in vacanta dumneavoastra la Bruxelles. Cu ajutorul butoanelor din partea din stanga sus a hartii orasului Bruxelles, puteti face zoom in sau zoom out pe anumite zone de interes. Harta poate fi un instrument util ce va poate ajuta sa economisti timp in vacanta, facilitand gasirea mai rapida a obiectivelor turistice, hotelurilor, restaurantelor si statiilor de metrou sau autobuz.

O buna organizare  va poate permite sa vizitati mai multe locuri in timpul pe care il petreceti in capitala Belgiei. Bruxelles este un oras in care obiectivele turistice sunt la tot pasul de aceea o harta a obiectivelor turistice poate fi foarte utila pentru o mai buna organizare a vacantei dumneavoastra la Bruxelles.Harta metrou Bruxelles

Metroul din Bruxelles este si subteran si supra teran. Cel supra teran se numeste pre-metro. Mai jos este o harta a metroului din Bruxelles. Pentru versiunea marita a hartii metroului din Bruxelles trebuie sa faceti click pe harta de mai jos.

Harta metroului din Valencia
Harta metrou Bruxelles