Harta Budapesta


Harta interactiva a orasului Budapesta

Harta interactiva a Budapestei de mai jos va poate ajuta sa va faceti o idee despre locatia principalelor obiective turistice din capitala Ungariei. Pentru a utiliza harta interactiva a orasului Budapesta puteti folosi butoanele mouse-ului sau chiar butonul scroll. Acesta va poate ajuta sa faceti zoom-in in anumite zone de interes ale hartii. Harta Budapestei si locatia principalelor atractii va poate ajuta sa va programati vizitarea orasului intr-un mod cat mai eficient sau va poate chiar ajuta in gasirea unei cazari in Budapesta in functie de locurile pe care doriti sa le vizitati.


Harta transportului public din Budapesta

Transportul public din Budapesta este la standarde internationale. Pe intreaga zona populata a Budapestei se gasesc statii pentru transportul in comun la fiecare 400 de metri. O varietate mare de autobuze, troleibuze, tramvaie si metrouri opereaza de la 4:30 am pana la 11 pm. Pe timpul noptii exista 15 linii de autobuz si 2 linii de tramvai care circula prin oras. Mai jos puteti vedea o harta a transportului public din Budapesta. Pentru a vedea o versiune marita a hartii trebuie sa faceti click pe poza de mai jos.

Harta transport public Budapesta
Harta transport public Budapesta

Harta metroului din Budapesta

Metroul din Budapesta are 3 magistrale operationale si inca una care se afla in plina dezvoltare. Mai jos puteti vedea o harta a metroului din Budapesta.

Harta Metrou Budapesta
Harta Metrou Budapesta