Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Mercure Imlauer Wien Hotel

    Adresa: Rotensterngasse 12, Viena, Austria Rezerva online la Mercure Imlauer Wien Hotel


Poze cu Mercure Imlauer Wien Hotel

Descriere Mercure Imlauer Wien Hotel

Acest hotel de patru stele din Viena este situat intr-o locatie ideala, indiferent ca va aflati la Viena pentru a vizita orasul sau in interes de afaceri. Acest hotel se afla chiar in inima orasului la mica distanta de obiective cum ar fi Catedrala Sf Stefan, Centrul de Conferinte, Insula Dunarii sau Prater. Alte atractii din zona sunt Muzeul Evreiesc, Muzeul Johann Strauss sau Biserica Sf. Ruprecht. In apropiere se gasesc si foarte multe restaurante si cafenele.

Aeroportul Viena este la numai 18 km de Mercure Imlauer Wien Hotel. Parcarea acoperita stal a dispozitia oaspetilor hotelului care sosesc aici cu masina. Toate obiectivele turistice pot fi vizitate cu ajutorul metroului care are o statie in apropiere.

Exista 87 de camere la Mercure Imlauer Wien Hotel fiecare din ele fiind dotata cu seif, telefon, tv prin satelit, uscator de par si alte lucruri menite sa faca sederea oaspetilor cat mai placuta cu putinta. Toate camerele au aer conditionat si un mic hol. Tipurile de camere se impart in doua categorii, studio si suite.

Oaspetii acestui hotel se vor putea bucura de tot felul servicii si dotari cum ar fi un bar, sali de conferinta, centru de fitness, internet wireless, ziare din partea casei si servicii de asistenta turistica. Hotelul ofera turistilor si room service pentru a asigura un grad cat mai ridicat de confort.

Cazare Viena