Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Senator Hotel Viena

    Adresa: Hernalser Hauptstrasse 103-105, Viena, Austria Rezerva online la Senator Hotel Viena


Poze cu Senator Hotel Viena

Descriere Senator Hotel Viena

Acest hotel de 3 stele este localizat pe Hernalser Hauptstrasse intre centrul orasului si padurile Vienei, intr-un cartier recunoscut pentru parcurile si gradinile sale, piscinele in aer liber si pentru Fiakermuseum ce prezinta istoria saretelor si trasurilor din Viena.

Senator Hotel Viena este locul perfect pentru cazarea turistilor veniti in Viena pentru cultura si istoria acestui oras dar si pentru cei care au venit sa se relaxeze. De la Senator Hotel Vienna cele mai importante obiective turistice din Viena sunt la mica distanta, la fel ca si tavernele si podgoriile de la marginea orasului.

Designul modern al Senator Hotel Vienna deja impune noi standarde in categoria hotelurilor de trei stele. Aici, turistii din Viena veniti in interes de afaceri sau pentru a vizita obiectivele turistice din oras vor gasi niste camere moderne cu dotari de ultima ora si niste standarde care mai degraba indica un hotel de 4 stele la un pret atractiv.

Cele 179 de camere ale Senator Hotel Viena sunt pregatite sa primeasca turistii si felul in care sunt amenajate garanteaza ca sederea acestora va fi foarte placuta. Turistii de la Senator Hotel Vienna pot folosi gratuit lounge-ul hotelului dotat cu statii de lucru iMac si sunt bine veniti in restaurantul unde se serveste si micul dejun. Senator Hotel Vienna dispune de o parcare subterana cu 41 de locuri. Senator Hotel Vienna se gaseste la 23 de km de Aeroportul International Viena iar o statia tramvaiului 43 se gaseste chiar in fata hotelului.

Cazare Viena