Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Bristol Hotel Viena

    Adresa: Kaerntner Ring 1, Viena, Austria Rezerva online la Bristol Hotel Viena


Poze cu Bristol Hotel Viena

Descriere Bristol Hotel Viena

Acest hotel din Viena este situat peste drum de Opera de Stat din Viena. Bristol Hotel Viena se alfa de asemenea la o scurta distanta de mers pe jos de centrul orasului si multitudinea de magazine de aici. Cartierul Muzeelor nu este nici el departe.

Bristol Hotel Viena se afla la aproximativ 30 de minute de mers cu trenul de Aeroportul International Viena. Hotelul ofera masini care pot transporta turistii pe cei 20 de km ce desprat hotelul de aeroport.

Exista 140 de camere la hotelul de cinci stele, Bristol Hotel Viena. Acestea sunt mobilate in stil de inceput de secol 20. Camerele au internet, tv prin satelit si turistii primesc un cos de fructe la sosire.

Bristol Hotel Viena s-a deschis in 1892 si a fost de atunci deschis in permanenta. Decorul este unul plin de antichitati de la inceputul secolului 20 iar lobby-ul pare sa fi fost proiectat pentru a servi drept loc de intalnire. Exista doua restaurante in hotel, unul care serveste feluri mai alese si altul cu feluri de mancare mai obisnuite. Exista 10 sali de intalnire, un centru de fitness si o terasa cu vedere spre Opera din Viena.

Cazare Viena