Comentarii despre Viena

Ai vizitat Viena, ai aflat unele lucruri interesante despre acest oras, ai sugestii, lucruri pe care ai vrea sa le afli despre muzeele sau obiectivele turistice ale Vienei, cunosti un restaurant, hotel, club, ai fost la cumparaturi, stii pur si simplu unele lucruri despre Viena care crezi ar merita sa le stie si altii, ai aflat noutati despre Viena sau pur si simplu vrei sa-ti spui parerea despre cele citite pe acest website despre Orasul Muzicii.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (10)

 
Topic: Viena
Alexandra Sa. (Bucuresti) says...

Cum e cu coronavirusul in Viena? Stie cineva? E de mers in Aprilie?

Rasputin says...

Vad ca ai intrebat in martie, dar acum e deja aprilie si nu cred ca e de mers pe nicaieri din pacate... Inebunim in casa si ne uitam pe unde am fi putut merge daca nu era nenorocirea asta de virusache

Andreea (Suceava) says...

Viena e wow! Am stat o saptamana in octombrie si a meritat. Singura parere de rau este ca nu am avut suficient timp sa vizitez tot ce mi-am propus. Recomand plimbarile pe jos...asa am vazut cea mai parte a orasului!

Marian (Bucyln) says...

Buna seara, Viena este si va fi un oras nemaipomenit de frumos si atractiv, bineanteles nu lipsesc tiganii cersetori numai din romanica srl, nu vom ajunge niciodata la nivelul oamenilor astora, oricum merita vizitat, bravo si cinste vienezilor.

Mimi (Parma) says...

Viena este un oras foarte frumos ce merita sa fie vizitat. Eu am fost anul trecut si mi-a placut mult. Mai este frumos de vizitat INNSBRUK SI SALISBURGO si anu asta PRAGA SI BUDAPESTA

Gina (Bucuresti) says...

Viena este excelenta, merita vizitata. Seriozitatea, punctualitatea si modul de viata al austriecilor ar trebui sa reprezinte un exemplu, un mod de viata pentru foarte multi dintre noi. Viena este un oras curat. In trafic nu se claxoneaza ca pe strazile din Romania. Mijloacele de transport in comun circula perfect. Totul este ca la carte. Stiu sa isi vanda produsele si serviciile. Bravo lor!

Oltina (Gaesti) says...

La Viena ai o stare de siguranta din prima zi. Viziteaza muzee, palate, biserici, du-te la cumparaturi pe Mariahilfersrasse, dar asculta-ma ce-ti spun; dupa toate astea ia-ti un aer imperial si savureaza o cafea la Gloriette

Cezar (Bucuresti) says...

Viena a fost ales drept orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii si pe buna dreptate...si cand te gandesti ca e la numai cateva sute de km de Romania

Trex (Viena) says...

Superba Vienna, stau de 3 ani aici si inca nu m-am plictisit

Laura (Bucuresti) says...

Maine dimineata plec la Viena! Sincer abia astept, pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda despre orasul asta! Voi reveni cu impresii.

Oana (Bucuresti) says...

Am fost in Viena la sfirsitul lunii ianuarie anul acesta. In afara de faptul ca a fost cam frig, am numai impresii pozitive. Drept urmare, mi-am programat o alta excursie in aprilie.

Nu ratati gradina zoo, care e senzationala, mai ales daca mergeti cu copiii. Am stat pe Mariahillfe si a fost impresionant. Praterul era inchis, ne-am plimbat cu vestita roata, dar sa nu va urcati in ea decit daca stati excelent cu inima...

Da, duceti-va la cumparaturi in Pandorff, daca doriti haine de calitate, mai ieftine ca in Romania, dar nu o faceti in week-end pt ca e plin de romani!

Astept sa revad Viena primavara, sa ne putem plimba prin tot orasul fara sa ne fie frig.

 
Page 1 of 1