Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Meininger Hotel Viena City Center

    Adresa: Columbusgasse 16, Viena, Austria Rezerva online la Meininger Hotel Viena City Center


Poze cu Meininger Hotel Viena City Center

Descriere Meininger Hotel Viena City Center

Meininger Hotel Viena City Center este situat langa o zona pietonala de shopping foarte populara numita Favoritenstrasse. Este unul dintre putinele hoteluri din Viena cu Prater, Catedrala Sf. Stefan si Palatul Schonbrunn, toate la 5 minute distanta de usa de la intrare.

Meininger Hotel Viena City Center se afla la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Keplerplatz si se afla la 30 de minute de mers cu trenul de Aeroportul International Viena.

Pentru confortul vizitatorilor, Meininger Hotel Viena City Center dispune de 71 de camere, impartite in camere normale si camere in stil dormitor. Decorul este modern cu un minimalism care predomina prin intregul hotel. Camerele sunt toate dotate cu televizoare cu ecran plat, tv prin satelit si acces wireless la internet.

Meininger Hotel Viena City Center a fost deschis in octombrie 2007. Hotelul are o zona de jocuri in centru cu masa de biliard, PlayStation si karaoke. M-Bar si M-Lounge ofera bauturi si snackuri, iar hotelul serveste micul dejun in regim de bufet suedez in fiecare dimineata. Turistii beneficiaza si de parcare in garajul hotelului iar receptia este deschisa 24 de ore pe zi.

Cazare Viena