• Seven Hills Village Resort Rome

  Adresa: Via Cassia 1216, La Giustiniana Rezerva online la Seven Hills Village Resort Rome
 • Restaurant foarte placut
  Raport calitate-pret bun
  Servicii excelente

  Departe de centrul orasului
  Camere cam mici
Poze cu Seven Hills Village Resort Rome

Descriere Seven Hills Village Resort Rome

Dispunand de o piscina si terenuri de tenis in aer liber, Seven Hills Village Resort Rome ofera, de asemenea, un snack bar la piscina si un centru de fitness. Acest resort sta la dispozitia turistilor ce se afla in cautare de relaxare in apropiere de capitala.

Seven Hills Village ofera o sala de dans, un club de noapte si posibilitateade check-in si check-out rapid. Wi-Fi este oferit in intreagul resort, permitand oaspetilor sa ramana conectati in timpul sejurului la Roma. Exista un magazin in cadrul statiunii de unde turistii pot achizitiona o gama larga de produse de larg consum.

Camerele confortabile de la Seven Hills Village Resort Roma includ halate de baie si un birou cu o priza electrica. Baia este comuna insa este foarte bine ingrijita si curata.

Seven Hills Village Resort Roma dispune de o cafenea in incinta iar restaurantul confortabil al complexului este deschis pentru micul dejun in fiecare dimineata. Complexul are, de asemenea, un lounge bar, perfect pentru a servi un pahar de vin inainte de cina. Seven Hills Village Resort Roma ofera locuri de parcare gratuite pentru oaspeti. Stadio Olimpico, Treptele Spaniole si Muzeele Vaticanului sunt la distanta rezonabila de mers cu masina din incinta statiunii.

Cazare Roma