• Hosianum Palace Hotel Roma

    Adresa: Via Dei Polacchi 23, Roma, Italia Rezerva online la Hosianum Palace Hotel Roma
  • Balcon mare
    Locatie excelenta
    Camera confortabila

    Paturile ar putea fi mai bune
Poze cu Hosianum Palace Hotel Roma

Descriere Hosianum Palace Hotel Roma

Hotel Hosianum Palace Roma este situat in centrul istoric al Romei, avand o pozitie ce imbina atmosfera magica a vechiului oras cu vivacitatea noilor cladiri. Cladirea hotelului dateaza din sec XVI si se afla la 5 minute de mers din Piata Venezia si Piata Campidoglio si este locul ideal de a va incepe calatoria prin oras: incepand cu statuia lu Traian (cea mai importanta sculptura romana), continuand cu Via dei Fori Imperiali, Forumul Roman, Forumul lui Nerva iar la sfarsitul vizitei maiestuosul Coloseum. Foarte aproape de hotel sunt si multe strazi cunoscute de cumparaturi cum ar fi Via del Corso si Via Condotti cu magazinele si showroom-urile multor creatori de moda internationali.

Hotelul Hosianum Palace Roma este decorat cu mobila stil romana si contine 28 de camere si un bar, unde pot fi savurate bauturi calde, cocktailuri sau gustari reci. Pe timpul verii, barul este deschis in gradina de pe acoperis a hotelului avand o priveliste minunata asupra Romei. Micul dejun este de asemenea servit pe terasa din mai pana in octombrie si consta intr-un mic dejun american cu mancaruri calde si reci, incluzand traditionalele briose romane si cafeaua italieneasca.

Camerele decorate cu mobila imperiala si in culori calde sunt echipate cu conexiune la internet, TV, telefon, mini bar, aer conditionat si uscator de par. Camerele clasice si superioare sunt disponibile: cu un singur pat pentru o persoana, cu doua paturi separate, cu un pat matrimonial, 3 paturi de o persoana si pentru o familie (cu 4 paturi de o persoana).

Receptia hotelului Hosianum Palace Roma dispune de un spatiu cu internet pentru oaspeti, ziare internationale, pliante cu informatii turistice despre Roma si posibilitatea rezervarii unor tururi cu ghid atat pentru muzee sau monumente cat si pentru excursii in afara orasului. Receptia organizeaza de asemenea serviciu de transfer al oaspetilor spre si de la aeroport.

Acoperisurile in arcada, semineele antice si lumina naturala ce intra pe cele 5 ferestre imense, transforma Hotel Hosianum Palace Roma in locul ideal pentru intalnirile de afaceri sau pentru sarbatorirea unui eveniment. Camera de conferinta are o capacitate de 100 de locuri si dispune de lumina naturala, aparatura moderna si de serviciu de catering.

Cazare Roma