• Cosmopolita Hotel Roma

  Adresa: Via Di S.Eufemia 5, Roma, Italia Rezerva online la Cosmopolita Hotel Roma
 • Locatie excelenta
  Bar fantastic
  Camera confortabila

  Baile sunt prea mici
  Paturile puteau fi mai mari
Poze cu Cosmopolita Hotel Roma

Descriere Cosmopolita Hotel Roma

Hotel Cosmopolita Roma este localizat in centrul istoric al Romei, aproape de Piata Venezia si de Forumul Roman si Coloseum oferind o locatie perfecta atat pentru o calatorie de relaxare cat si pentru o calatorie de afaceri. Renovat in intregime, Hotel Cosmopolita isi intampina oaspetii in holul elegant si intr-o atmosfera calda, dispunand de personal eficient si cordial. Locatia hotelului este de asemenea foarte aproape de cele mai mari zone de cumparaturi cum ar fi , Margutta, Via del Corso sau Via Condotti.

Camerele, spatioase, elegante si foarte atent decorate, sunt dotate cu tehnologie ultra moderna. Ele dispun de internet, aer conditionat, minibar, radio, telefon si TV. Hotelul Cosmopolita dispune de un restaurant elegant si modern atat pentru cine de afaceri cat si pentru petrecerea unei seri placute in apropierea celui drag. Restaurantul este deschis in fiecare zi intre 7:00 si 22:30 iar intre 15:00 si 19:30 restaurantul Glass pune la dispozitia oaspetilor un meniu international.

Hotelul Cosmopolita are patru Sali de conferinta (doua cu lumina naturala) unde incap maxim 80 de persoane. Camerele au WI-FI, proiector si telefon.

Cosmopolita Hotel din Roma oferta turistilor cazati aici, posibilitatea de a achizitiona un mic dejun satios si foarte gustos care sa le permita sa isi inceapa ziua intr-un mod foarte placut.

Cazare Roma