• Residenza Torre Colonna Roma

    Adresa: Via Delle Tre Cannelle, 18, Roma, Italia Rezerva online la Residenza Torre Colonna Roma
  • Locatie excelenta
    Vederi extraordinare
    Servicii excelente

    Paturile puteau fi mai mari
Poze cu Residenza Torre Colonna Roma

Descriere Residenza Torre Colonna Roma

Residenza Torre Colonna Roma este situata la capatul strazii Nazionale, la cateva momente de mers pe jos pana in Piata Venezia. Hotelul este gazduit de turnul de aparare cu acelasi nume ce a fost construit de familia nobila Colonna la mijlocul sec XIII. Turnul era folosit pentru apararea averii familiei in acele vremuri tumultoase. Primul locuitor al turnului a fost Francesco Colonna, conte de Romagna si prieten apropiat al poetului Francesco Petrarca (Petrarch) unul din pionierii renascentisti si considerat alaturi de Dante si Boccaccio unul din parintii limbii italiene moderne.

Residenza Torre Colonna Roma ofera imbinarea istoriei cu modernismul. Medieval si minimalist, contemporan si renascentist, Residenza Torre Colonna Roma este unic, oferind o experienta de acomodare nemaipomenita. Toate cele 5 camere ale hotelului sunt unice, fiecare fiind amenajate diferit. Ele dispun de conexiune la internet, LCD, minibar, telefon si aer conditionat.

Pe terasa hotelului, se afla restaurantul ce ofera o priveliste splendida spre Columna lui Traian. De asemenea pe terasa se afla si un jacuzzi ce va permite sa va relaxati in timp ce priviti minunatele atractii ale Romei.

Cazare Roma