• Hotel des Artistes

    Adresa: Via Villafranca 20, Castro Pretorio Rezerva online la Hotel des Artistes
  • Balcon mare
    Camere curate
    Raport pret-calitate bun

    Paturile puteau fi mai confortabile
Poze cu Hotel des Artistes

Descriere Hotel des Artistes

Situat in centrul orasului si la o plimbare de cinci minute de la Biblioteca Nazionale di Centrale, Hotel des Artistes ofera confort, comoditate si servicii de calitate. Situat in regiunea viticola Latium, acest hotel elegant este alegerea perfecta pentru a putea explora podgoriile locale si a degusta din vinurile produse in aceasta zona.

Hotelul dispune de 45 camere si a fost recent renovat. Servicii convenabile includ posibilitatea de check-in / check- out rapid si ofera turistilor cazati aici si un serviciu de depozitare de bagaje.

Camerele cu aer conditionat de la Hotel Des Artistes ofera frigider, articole de toaleta gratuite si o baie privata. Fiecare camera include un TV cu ecran plat si o conexiune la internet.

Oaspetii pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet pregatit de personalul hotelului in fiecare dimineata, inainte de a se aventura in explorarea atractiilor din zona. Exista, de asemenea, un bar confortabil, care este un loc perfect pentru a va relaxa cu o bautura dupa cina.

Hotel Des Artistes este aproape de multe atractii din Roma, cu Baile lui Diocletian si Portia Pia la numai o plimbare de 10 minute distanta. Oaspetii au de asemenea posibilitatea de a vizita cu usurinta la Muzeul National de la Roma, Teatro dell'Opera di Roma si la Universitatea Sapienza din Roma.

Cazare Roma