• Gioia Bed & Breakfast

  Adresa: Via Vittorio Amedeo II, 20, Esquilino Rezerva online la Gioia Bed & Breakfast
 • Camere curate
  Locatie excelenta
  Mic dejun gustos

  Izolare fonica slaba
  Wi-fi nu functioneaza mereu
Poze cu Gioia Bed & Breakfast

Descriere Gioia Bed & Breakfast

Situat in centrul orasului Roma, Gioia B & B ofera camere cu aer conditionat si baie proprie, la preturi accesibile. Acesta este situat la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Scala Sancta, Porta Maggiore si Archbasilica San Giovanni in Laterano.

Gioia B & B ofera camere confortabile, o receptie de 24 de ore, un serviciu de spalatorie si o gradina. Internet wireless este disponibil in intregul Bed & Breakfast, asigurandu-va ca nu veti avea probleme in a ramane conectat cu realitatea virtuala in timpul calatoriei. Gioia Bed & Breakfast din Roma ofera de asemenea oaspetilor sai un serviciu de transfer de la aeroport.

Camerele de la Gioia B & B au o chicineta, facilitati de ceai si cafea si un uscator de par. Toate sunt dotate cu un televizor. Printre dotarile standard se numara si o cabina de dus si prosoape.

Gioia B & B se afla la o plimbare de 10 minute de Obeliscul Luteran si la o plimbare de 20 minute este sdiul Congregatiei lui Isus si Maria. Pentru cei care calatoresc cu masina, parcarea este oferita de pat si micul dejun.

Cazare Roma