• Esh Executive Style Hotel

  Adresa: Via Di Torre Rossa 80, Aurelio Rezerva online la Esh Executive Style Hotel
 • Camere curate
  Foarte modern
  Servicii excelente

  Micul dejun poate fi imbunatatit
  Oferta de la bar e limitata
Poze cu Esh Executive Style Hotel

Descriere Esh Executive Style Hotel

Cu un serviciu de concierge, depozit de bagaje si o receptie de 24 de ore pe zi, Esh Executive Style Hotel ofera cazare moderna pentru cei care doresc sa viziteze Roma. Situat intr-o zona viticola celebra, acest hotel sofisticat este o alegere ideala pentru a explora podgoriile locale.

Hotelul dispune de 84 de camere si a fost recent renovat. Printre facilitatile hotelului se numara camere de familie ceea ce inseamna ca cei care calatoresc cu familia vor fi incantati sa rezerve aici.

Camerele sunt decorate elegant si dotate cu televizoare cu ecran plat si mini bar. Toate ofe apa imbuteliata, acces la internet wireless si articole de toaleta gratuite.

Oaspetii pot incepe ziua cu un mic dejun in fiecare dimineata la Esh Style Executive Hotel Roma inainte de a se aventura spre a explora regiunea inconjuratoare. Calatorii care doresc sa se relaxeze cu o bautura pot face acest lucru in barul din incinta hotelului.

ESH Hotel este la o plimbare de 20 minute de statia de metrou Baldo degli Ubaldi. Pantheon, Colosseum si Forumul Roman sunt o mica distanta de mers cu masina.

Cazare Roma