• Camping Fabulous Hotel Rome

    Adresa: Via Cristoforo Colombo Rezerva online la Camping Fabulous Hotel Rome
  • Piscina excelenta
    Bar fantastic
    Restaurant superb

    Departe de centrul Romei
Poze cu Camping Fabulous Hotel Rome

Descriere Camping Fabulous Hotel Rome

Cu terenuri de tenis in aer liber, un jacuzzi si o piscina, Camping Fabulous Hotel Rome ofera un cadru confortabil atunci cand va aflati in Roma.

Oaspetii ce se cazeaza la Camping Fabulous vor avea acces la mai multe tipuri de dotari cum ar fi un club pentru copii, o piscina pentru copii si minigolf. Personalul este disponibil 24 de ore pe zi si va poate ajuta sa rezervati bilete si excursii. In plus, personalul multilingv va fi bucuros sa ofere sfaturi si inforamtii utile, asigurand o sedere placuta in Roma.

Camping Fabulous in Roma dispune de 50 camere care sunt echipate cu toate necesitatile pentru a asigura o sedere placuta. Oaspetii care rezerva camere aici, au de asemenea acces la o baie comuna.

Camping Fabulous Roma gazduieste un restaurant si un bar, unde turistii se pot relaxa seara. Alternativ, cartierul inconjurator are mai multe baruri si restaurante care servesc o varietate de mancaruri delicioase.

Situat intr-o regiune viticola, Camping Village Fabulous poate constitui o baza ideala pentru cei interesati de degustarea celor mai bune vinuri ale zonei locale. Zona arheologica Ostia Antica este la o scurta plimbare cu masina, distanta de aceasta unitate de cazare.

Cazare Roma