Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel De France Viena

    Adresa: Schottenring 3, Viena, Austria Rezerva online la Hotel De France Viena


Poze cu Hotel De France Viena

Descriere Hotel De France Viena

Hotel De France Viena se afla pe Ringstrasee, chiar in inima orasului Viena. Hotelul se afla aproape de Opera din Viena, Scoala Spaniola de Calarie si de cartierul de afaceri si bancar al orasului. Locatia excelenta a hotelului este ideala pentru cei care doresc sa viziteze cat mai multe dintre obiectivele turistice ale Vienei.

Hotel De France Viena se alfa la aproximativ 20 de km distanta de Aeroportul International Viena.

Hotel De France Viena are aproximativ 200 de camere disponibile pentru oaspetii sai. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini bar, televiziune prin satelit si filme pay-per-view, birou si seif. Toate comerele acestui hotel de cinci stele din Viena au acces la internet.

Hotel De France Viena are o serie de dotari si servicii pentru oaspetii sai cum ar fi expres check in si check out, iar cei care sosesc aici impreuna cu copiii lor pot beneficia de serviciul de baby sitting oferit de hotel. In cadrul hotelului exista un bar si un restaurant unde se poate servi cina. In caz de nevoie hotelul dispune si de servicii medicale pentru cei care au nevoie de ele. Personalul de la receptie ofera si consiliere turistica pentru a usura vizitarea orasului iar cei care doresc pot folosi salile de conferinta si intalnire.

Cazare Viena