• Hotel Viminale

  Adresa: Via Cesare Balbo 31, Monti Rezerva online la Hotel Viminale
 • Mic dejun gustos
  Locatie excelenta
  Servicii excelente

  Camerele sunt cam mici
  Baile neincapatoare
Poze cu Hotel Viminale

Descriere Hotel Viminale

Oferind o gradina pe acoperisul sau, Hotelul Viminale este un loc luxos pentru a petrece cateva zile atunci cand vizitati orasul Roma. Acest hotel linistit este situat convenabil in centrul orasului.

Exista o varietate de facilitati oferite de acest hotel care fac ca oaspetii sa se simta excelent. Atunci cand aleg cazare aici, acestia au acces la o receptie de 24 de ore, un centru de fitness si au si posibilitatea unui check-in si check-out rapid. Calatorii se pot relaxa de asemenea in gradina hotelului dupa o zi luna de vizitat atractiile capitalei Italiei.

Fiecare camera linistita ofera un minibar, un radio si o instalatie de incalzire cetralizata, Camerele ofera vederi panoramice ale orasului. Toate dispun de o baie proprie cu o cada de baie si un dus.

Un mic dejun indestulator este pregatit in fiecare dimineata la Viminale, si exista numeroase cafenele si restaurante in apropiere, unde turistii pot incerca sa serveasca masa de pranz sau cina. Bauturi sunt disponibile la barul din incinta hotelului.

Atractii ale Romei, inclusiv Quirinal Palace, sunt usor accesibile pe jos de la Viminale Hotel la Roma. Zona din apropiere este de asemenea bine-cunoscuta pentru magazinele sale, ceea ce inseamna ca impatimitii cumparaturilor vor avea o varietate de optiuni.

Cazare Roma