• Forus Inn

  Adresa: Via Cavour 194, Monti Rezerva online la Forus Inn
 • Servicii excelente
  Locatie excelenta
  Camere curate

  Izolatia fonica
  Liftul cam mic
Poze cu Forus Inn

Descriere Forus Inn

Relais Forus Inn ofera cazare in Roma si este la numai cateva momente de mers pe jos de statia de metrou Cavour. Acest hotel este situat convenabil in centrul orasului.

Relais Forus Inn ofera o receptie deschisa 24 de ore pe zi, plus un serviciu de concierge si Wi-Fi gratuit. Pentru un plus de confort, se ofera un mic dejun in confortul camerei dumneavoastra, room service si depozitare de bagaje. In plus, personalul multilingv este disponibil pentru a oferi cunostinte la nivel local, asigurand o sedere placuta in Roma.

Toate camerele au aer conditionat si sunt echipate cu un TV cu programe prin satelit cu ecran plat, un minibar si un dus. Un seif in camera, o baie privata si un birou pot fi gasite in fiecare dintre camerele de la acest hotel.

Rasfatati-va cu un mic dejun continental delicios inainte de a incepe o zi de vizitare a obiectivelor turistice din Roma.

Hotelul este situat in inima cartierului de divertisment din Roma, cu restaurante, cafenele si viata de noapte la usa ta. De asemenea, oaspetii pot vizita cu usurinta Forumul Roman, Domus Aurea si Colosseum.

Cazare Roma