• Victoria Palace Hotel Paris

    Adresa: 6 Rue Blaise Desgoffe, Paris, Franta Rezerva online la Victoria Palace Hotel Paris


Poze cu Victoria Palace Hotel Paris

Descriere Victoria Palace Hotel Paris

Victoria Palace Hotel Paris este o unitate de cazare in Paris ce ofera o gama larga de servicii de cea mai buna calitate intr-o atmosfera linistita. Hotelul este situat chiar in Saint Germain des Pres si Montparnasse. Se afla aproape si de alte obiective turistice cum ar fi Gradinile Luxembourg si Muzeul Rodin. Printre facilitatile hotelului se numara un bar, un restaurant dar si sali de conferinte si evenimente.

Victoria Palace Hotel Paris este situat pe Rue Blaise Desgoffe din Paris la aproximativ 45 de minute distanta de mers cu masina de Aeroportul International Orly.

Ceea ce face din Victoria Palace Hotel Paris o unitate de cazare deosebita este faptul ca a fost proiectat si decorat la cele mai inalte standarde. Turistii care vor rezerva cazare la acest hotel vor gasi in fiecare camera acces wireless gratuit la internet, televiziune prin satelit, fax in camera, casti, bai decorate cu marmura, minibar si aer conditionat.

Victoria Palace Hotel Paris a fost construit in 1913 si inca pastreaza foarte mult din aparenta si stilul original. Cele 62 de camere din acest hotel au gazduit de-a lungul timpului nume importante cum ar fi scriitorul James Joyce sau pictorul Giorgio De Chirico.

Cazare Paris