• Opera Cadet Paris Hotel

  Adresa: 24 Rue Cadet, Paris, Franta Rezerva online la Opera Cadet Paris Hotel
 • Locatie foarte buna
  Mic dejun gustos
  Camera confortabila

  Camerele nu foarte spatioase
  Calitatea WiFi slaba
Poze cu Opera Cadet Paris Hotel

Descriere Opera Cadet Paris Hotel

Opera Cadet Paris Hotel este situat intr-o zona in care se gasesc magazine, restaurante si cluburi din abundenta. De asemenea tot in jurul hotelului se gasesc si o serie de obiective turistice din Paris importante. Opera Cadet Paris Hotel se gaseste in al 9-lea arondisment al Parisului, unul dintre cele mai populare districte ale orasului. Statia de metrou Cadet se afla foarte aproape de hotel. Datorita acestei localizari in apropierea unei statii de metrou, mai toate obiectivele turistice se pot vizita cu usurinta.

Opera Cadet Paris Hotel se afla la 30 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul Charles de Gaulle. Cea mai buna modalitate de a vizita orasul pentru cei cazati la Opera Cadet Paris Hotel este mersul pe jos, dar proximitatea statiilor de metrou face accesul la obiectivele turistice din Paris si mai facil.

Camere standard, single, tripe sau de patru persoane sunt disponibile la Opera Cadet Hotel Paris. In orice camera, turistii beneficiaza de televiziune prin cablu, aer conditionat si mini bar.

Opera Cadet Hotel Paris ofera si alte dotari cum ar fi un bar si o sala de conferinte. Turistii pot servi si micul dejun in restaurantul hotelului.

Cazare Paris