Comentarii si pareri vancata Paris

Ai vizitat Parisul, ai aflat unele lucruri interesante despre acest oras, ai sugestii, lucruri pe care ai vrea sa le afli despre muzeele sau obiectivele turistice ale Parisului, cunosti un restaurant, hotel, club, ai fost la cumparaturi, stii pur si simplu unele lucruri despre Paris care crezi ar merita sa le stie si altii, ai aflat noutati despre Paris sau pur si simplu vrei sa-ti spui parerea despre cele citite pe acest website despre Orasul Luminii.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (15)

 
Topic: Paris
 
 
1 2 > Last
Rubin (Bucuresti) says...

Am fost toamna la Paris pentru prima data in viata mea si m-a dat pe spate. Desi este un oras despre care vezi si citesti toata viata, cand ajungi acolo tot te impresioneaza! Parisul e fantastic!

Magda (Paris) says...

Credeam ca o sa ma simt in nesiguranta la Paris cu toate nenorocirile care s-au intamplat prin Franta in ultimii ani insa nu a fost deloc asa. E la fel ca in orice oras mare din Europa. Mi-a placut mult, insa e nevoie de mult timp pentru a vizita cate lucruri sunt de vazut...

Sabin Gheorghe says...

Mi-a placut mult la Paris. Este un oras imens si plin de lucruri minunate de vazut. Ai nevoie de multe zile pentru a vedea pe indelete cate chestii au!!

Sorina says...

Am stat doua săptămâni în oct 2018 și as mai fi stat cel puțin una.

Traian (Piatra Neamt) says...

Parisul e minunat. Va recomand sa mergeti la Montparnasse pe puntea de observatie. Daca aveti noroc de vreme frumoasa nu veti regreta. Este 17 euro biletul dar poti admira Parisul in toata splendoarea lui

Ovidiu (Târgoviște) says...

Parisul e prea multicultural pentru gustul meu. În unele zone nici nu zici ca ești în Franța.

Andreea F. (Ploiesti) says...

Parisul ramane Paris, chiar daca au fost toate nenorocirile astea cu teroristi... Am fost weekendul asta in capitala Frantei si pot spune ca e unul dintre cele mai frumoase orase din lume!

Otilia (Bucuresti) says...

La inceputul lunii decebrie plec la Paris, cazarea cea mai ieftina o puteti gasi in apartamente de inchiriat, doar ca trebuie facuta rezervarea cu mai mult timp inainte pentru a gasi in zona mai buna.

Calin (Bucuresti) says...

Versailles face toti banii, in rest nu m-a dat pe spate!

flav2002 (Bucuresti) says...

Parisul are o mare problema cu mizeria. Sunt multe zone in care este mai murdar ca in Bucuresti...

Liliana T. (Bucuresti) says...

Parisul este cel mai frumos oras din lume cu adevarat. Am stat la Paris cam 2 luni. L-am invatat pe de rost. E frumos, e murdar, e aglomerat, e interesant. Nu poti sa-l uiti, nu poti sa nu-l iubesti. Asa cum e, E MINUNAT!

 
Page 1 of 2
1 2 > Last