Place Pigalle din Paris


Place Pigalle este cartierul rosu al Parisului, centrul sexshop-urilor, cluburilor de streaptease si spectacolelor de cabaret. In general este un loc destinat numai adultilor si aventurilor de-o noapte. Aici pot fi gasite o multime de posiblitati de petrecere a timpului liber pentru cei care sunt in cautare de placeri usoare.

Place Pigalle din Paris
Place Pigalle din Paris

In Place Pigalle sunt situate cele mai faimoase cabarete din Paris, printre ele numarandu-se si Moulin Rouge si o multime de baruri si cluburi pentru adulti. Se spune ca aici se poate cumpara o sticla de sampanie la supra-pret, astfel acoperindu-se si pretul pentru compania unei femei. Tot in Place Pigalle se gaseste si Muzeul Erotismului, la adresa 72, Boulevard de Clichy. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, zona a capatat supranumele de “Pig Alley” deoarece aici veneau soldatii in cautare de placeri usoare.

In Place Pigalle se poate ajunge cu metroul pana la statia Pigalle. In zona pietei Pigalle nu se gasesc numai lucruri de o moralitate indoielnica ci si obiective turistice si culturale mai deosebite. Toulouse Lautrec a avut studioul in aceasta zona. Picasso si Maurice Neumont au trait de asemenea aici. Puteti admira si operele lui Salvador Dali la Espace Dalí Montmartre.

Pentru cei aflati in cautare de distractie, Pigalle este probabil locul care ofera absolut orice poate cauta cineva.

Vizualizari: 1367