Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Savoy Hotel Copenhaga

    Adresa: Vesterbrogade 34, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Savoy Hotel Copenhaga


Poze cu Savoy Hotel Copenhaga

Descriere Savoy Hotel Copenhaga

Fie ca va duceti la Copenhaga pentru afaceri sau doar in vacanta, Hotelul Savoy Copenhaga este o alegere perfecta pentru cazare intr-un cadru placut si confortabil. Savoy Hotel Copenhaga este un hotel de nefumatori si este situat chiar in centrul cartierului Vesterbro, fiind inconjurat de numeroase restaurante, cafenele si baruri. Hotelul se afla la doar cateva minute de mers pe jos de Gara Centrala, Tivoli sau Stroget, cea mai lunga strada de shopping din lume, dar si de zona de recreere din jurul lacurilor.

Cladirea ce gazduieste hotelul este una superba si dateaza din 1906. Hotelul are 66 de camere, toate fiind echipate cu dus si baie proprie. Camerele sunt spatioase toate fiind cu vedere spre curtea interioara, lucru ce face din Savoy Hotel un loc foarte linistit. Somnul de peste noapte este astfel asigurat ca fiind unul fara zgomotul strazii iar confortul pe care-l ofera camerele de la Savoy este garantia ca veti avea o sedere placuta in capitala Danemarcei. Este astfel destul de greu de crezut insa veti putea avea parte de un somn linistit chiar in centrul orasului foarte aglomerat.

In luna aprilie 2012 Hotelul Savoy din Copenhaga a trecut printr-un proces de renovare complet, facand astfel hotelul mai competitiv si reusind sa mentina astfel standardele foarte ridicate.

Cazare Copenhaga