Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Marriott Copenhaga

    Adresa: Kalvebod Brygge 5, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Hotel Marriott Copenhaga


Poze cu Hotel Marriott Copenhaga

Descriere Hotel Marriott Copenhaga

Cu privelisti deosebite spre portul din capitala Danemarcei, hotelul Marriott din Copenhaga ofera turistilor cele 401 camere ale sale, cu aer conditionat si extrem de spatioase. Hotelul ofera cazare de lux fiind renumit pentru cele 15 sali de conferinte care pot gazdui pana la 600 de persoane, toate fiind dotate cu cele mai moderne facilitati tehnice pentru astfel de intalniri. Serviciile de catering sunt si ele la cele mai inalte standarde, acordandu-se o mare atentie la cele mai fine detalii.

Turistii foarte pretentiosi, aflati in cautarea unui hotel de lux care sa le ofere cel mai inalt standard de servicii pe perioada sederii lor la Copenhaga pot alege Hotelul Marriott cu incredere. Aici au ocazia sa serveasca cateva cine delicioase la restaurantul din incinta si pot beneficia si de acces la sala de fitness Barrett, sala ce este dotata si cu sauna, baie de aburi si facilitati pentru masaj, unde va puteti lasa pe mana unor specialisti in arta masajului care va vor ajuta sa va simtiti cu adevarat rasfatati pe perioada sederii dumneavoastra la Copenhaga.

Hotelul Marriott din Copenhaga se bucura si de o asezare foarte potrivita, fiind situat la numai 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Copenhaga si la o distanta ce poate fi parcursa lejer pe jos de Gradinile Tivoli sau de Gara Centrala.

Cazare Copenhaga