Muzeul de Arta Contemporana Louisiana din Copenhaga


Muzeul de Arta Moderna Louisiana si-a castigat o reputatie de muzeu aflat intr-o stransa legatura cu cele mai noi tendinte din lumea artei contemporane reusind in acelasi timp sa nu neglijeze numele deja consacrate care atrag o multime de vizitatori.

O vizita la Muzeul Louisiana asigura o doza de arta contemporana proaspata si inovativa dar si de modernism clasic. Pe langa colectia permanenta impresionanta ce numara peste 3500 de piese, muzeul are si un numar de 8-12 expozitii temporare cu un caracter special in fiecare an.

Muzeul de Arta Contemporana Louisiana din Copenhaga Muzeul de Arta Contemporana Louisiana din Copenhaga

Daca va aflati in vacanta la Copenhaga impreuna cu copiii nu trebuie sa va faceti grija ca se vor plictisi daca doriti sa vizitati Muzeul de Arta Moderna Louisiana deoarece acest muzeu are o zona special dedicata celor mici unde acestia se pot exprima liber, dand frau liber imaginatiei intr-un mod amuzant si educativ. Aripa Copiilor se intinde pe 3 etaje si le da ocazia celor mici sa petreaca momente interesante in compania unor alti copii, in diferite moduri. In aceasta aripa dedicata celor mici exista o sala cu calculatoare, una unde se spun povesti si mai multe ateliere pentru copii si parintii lor.

In timpul vizitei dumneavoasta la Muzeul de Arta Moderna Louisiana este foarte posibil sa vi se faca foame ceea ce nu este nici pe departe un incovenient. In cadrul muzeului puteti savura un pranz in stil nordic sau chiar o cina in regim de bufet la cafeneaua muzeului, adiacenta salii de concerte, pe terasa sau in gradina superba cu statui ce ofera privelisti spre stramtoarea Oresund ce separa Danemarca de Suedia. Desigur vizita se poate termina la magazinul muzeului de unde puteti cumpara carti de arta, design si mestesuguri.

Adresa:
Gammel Strandvej 13, 3050 Humlebaek

Preturi:
Adulti: 95.00 DKK
Persoane sub 18 ani: gratuit
Studenti: 85.00 DKK
Grupuri de peste 15 persoane: 90.00 DKK

Orar:
De marti pana vineri intre 11:00 - 22:00
Sambata si duminica intre 11:00 - 18:00

Transport:
Tren: pana la statia Humlebaek si apoi mergeti pe jos aprox. 10 minute pana la muzeu.
Louisiana se afla la aproximativ 35 minute cu trenul de Copenhaga si pot fi cumparate bilete cu discount de la aproape toate statiile DSB din zona metropolitana.

Vizualizari: 492