Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Radisson Blu Royal Hotel

    Adresa: Hammerichsgade 1, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Radisson Blu Royal Hotel


Poze cu Radisson Blu Royal Hotel

Descriere Radisson Blu Royal Hotel

Radisson Blu Royal Hotel este situat in apropierea multor locuri de interes printre care se numara Gradinile Tivoli, Castelul Rosenberg, Muzeul National si zona de shopping Stroget. In proximitatea hotelului se gasesc si o multime de cafenele, restaurante si alte locuri unde turistii isi pot petrece timpul liber intr-un mod foarte placut. In imediata apropiere a hotelului Radisson Blu Royal se gaseste si gara centrala.

Aeroportul este si el destul de aproape de Radisson Blu Royal Hotel iar pentru turistii care vin cu masina hotelul pune la dispozitie si parcare. Pentru cei care doresc sa se deplaseze prin Copenhaga, exista o multime de optiuni pentru transportul public.

Radisson Blu Royal Hotel are 260 de camere. Fiecare camera ofera dotari cum ar fi aparate de cafea si ceai, minibar, zona de relaxare, televiziune prin satelit, internet de mare viteza si bai proprii. Pentru confortul nefumatorilor hotelul ofera camere separate. Printre serviciile si dotarile hotelului Radisson Blu Royal se numara o cafenea, un bar, spatii de intalniri, sauna si centru de fitness. Hotelul ofera si room service 24 de ore din 24 dar si servicii de masaj si tratamente cosmetice.

Cazare Copenhaga