Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Hotel City Copenhaga

    Adresa: Peder Skrams Gade 24, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Best Western Hotel City Copenhaga


Poze cu Best Western Hotel City Copenhaga

Descriere Best Western Hotel City Copenhaga

Best Western Hotel City Copenhaga si-a deschis portile in 1955. In acea vreme, oaspetii hotelului era formati in special din marinari care se aflau la tarm. Actualul proprietar a cumparat hotelul de la parintii sai in 1977 ceea ce inseamna ca hotelul a ramas in familie inca de la fondarea sa. In 2008 si 2009 intregul hotel a trecut printr-un proces complex de renovare. Camerele superioare si lobby-ul au fost mobilate cu piese ale unor designeri cunoscuti.

Astazi hotelul pare decorat intr-un stil clasic danez si abordeaza o atmosfera incantatoare care te duce cu gandul la spectacolele de jazz. Best Western Hotel City Copenhaga incearca sa isi respecte renumele dat de locatia sa in centrul cultural al capitalei daneze.

La Best Western Hotel City Copenhaga turistii pot alege intre camere superior si standard. Hotelul promite o sedere confortabila indiferent de alegerea pe care o faceti. Turistii care doresc mai mult spatiu si ceva mai mult lux pe perioada sederii lor in Copenhaga, atunci pot alege dintre camerele superior, ce au fost recent renovate. Acestea sunt decorate cu piese de mobilier danez, in culori foarte linistitoare. Camerele au si un mic lounge unde se gaseste un scaun de piele al designerului Arne Jacobsens.

Best Western Hotel City Copenhaga are si 44 de camere standard din totatul de 81 de camere. Acestea au scaune Gubi, lampadare Bestlite si televizoare Samsung de 26" sau 32" si un radio cu ceas compatibil cu iPod. Design-ul interior este special conceput pentru a face sederea oricarui turist in Copenhaga cat mai confortabila cu putinta. Culorile sunt si ele dintre cele mai calde si calme cu putinta.

Micul dejun ce este servit la Best Western Hotel City Copenhaga este foarte apreciat in randul turistilor care se cazeaza aici. Indiferent de motivul calatoriei dumneavoastra in Copenhaga, Best Western Hotel City Copenhaga este in mod cert o optiune de cazare ce merita a fi luata in calcul.

Cazare Copenhaga