Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Scandic Front

    Adresa: Sankt Annae Plads 21, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Scandic Front


Poze cu Scandic Front

Descriere Scandic Front

Explorarea orasului Copenhaga nu poate fi mai usoara si mai placuta decat avand cazare la Scandic Front Hotel, situat central, intr-o zona extrem de populara si bine-cunoscuta - zona Portului Nyhavn.

Daca alegeti sa va cazati la Scandic Front Hotel Copenhaga, va veti putea bucura din plin de multitudinea de baruri si restaurante de pe malul apei sau va puteti plimba pe rau cu barcutele de agrement. Scandic este situat chiar vis-a vis de cladirea contemporana a Operei Regale din Copenhava si are un design specific danez, reusind sa imbine perfect luxul si confortul atat de indispensabil pentru o vacanta de neuitat in capitala Danemarcei.

Scandic Front Hotel dispune de un bar foarte popular chiar si printre localnici, care aleg de multe ori sa se intalneasca aici pentru a se bucura de o seara in oras alaturi de prieteni. Restaurantul hotelului este locul ideal pentru a va delecta cu o cina gustoasa iar cei care vin la Copenhaga cu afaceri pot folosi cele 3 camere de intalnire sau evenimente. Acestea sunt flexibile si foarte bine dotate cu tot ce este necesar. Daca rezervati cazare la Scandic Front Hotel Copenhaga aveti garantia ca va veti putea relaxa in zonele special amenajate ale hotelului si ca veti beneficia de un somn linistit in camerele moderne si foarte confortabile.

Cazare Copenhaga