Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Scandic Copenhaga

    Adresa: Vester Soegade 6, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Hotel Scandic Copenhaga


Poze cu Hotel Scandic Copenhaga

Descriere Hotel Scandic Copenhaga

Hotel Scandic Copenhaga este situat in centrul capitalei daneze oferind privelisti exceptionale ale orasului si spre apa. De asemenea, hotelul este amplasat in apropierea mai multor obiective turistice si atractii cum ar fi Gradinile Tivoli.

La hotelul Scandic Copenhaga, toate cele 18 etaje au fost renovate, hotelul avand in prezent un interior modern ce confera o atmosfera plina de inspiratie. La Scandic Copenhaga se gaseste si unul dintre cele mai mari centre de conferinte din oras ce dispune de facilitati destinate unor astfel de evenimente cum ar fi diferite echipamente IT si audio video. O mare parte dintre atractiile turistice ale orasului Copenhaga se gasesc chiar in apropierea hotelului deci pentru turistii care doresc sa viziteze cat mai multe dintre aceste obiective, Hotel Scandic Copenhaga poate fi alegerea perfecta. Parcul de distractii Tivoli, Nyhavn si zona de shopping Stroeget se gasesc toate in apropiere si la ele se poate ajunge mergand pe jos.

Daca alegeti sa va rezervati cazare la hotelul Scandic Copenhaga va veti putea relaxa in compania unui pahar de bautura si a unei mese usoare intr-unul dintre barurile din lobby ce sunt decorate cu oglinzi si ce beneficiaza de un design contemporan. Hotelul dispune si de o zona de relaxare care se afla la dispozitia oaspetilor si care dispune de sauna, masaj si sala de forta. Hotelul ofera si acces internet wireless inclus in pretul camerei. Scandic Hotel copenhaga dispune si de un garaj subteran iar dinte cele 486 de camere ale hotelului, 481 sunt pentru nefumatori. Hotelul dispune de un amplasament ideal, distanta pana la aeroport fiind de 10 km iar pana la gara centrala de numai 500 de metri.

Hotelul se lauda cu faptul ca recunoaste importanta micului dejun in felul in care incepe ziua oricarui turist si de aceea micul dejun in regim de bufet este intotdeuna compus numai din preparate organice, bogate in nutrienti si foarte sanatoase. Scandic Hotel este probabil o alegere ideala pentru care ce doresc sa se cazeze in Copenhaga la un hotel de patru stele situat chiar in centrul orasului.

Cazare Copenhaga