Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Plaza Copenhaga

    Adresa: Bernstorffsgade 4, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Hotel Plaza Copenhaga


Poze cu Hotel Plaza Copenhaga

Descriere Hotel Plaza Copenhaga

Situat chiar in inima capitalei daneze, clasicul Hotel Plaza Copenhaga ofera cazare la cele mai inalte cote de confort si a o serie de servicii la standarde foarte ridicate, menite sa va faca sederea in Copenhaga, una de neuitat. In acest hotel functionalitatile si facilitatile moderne, indispensabile unui hotel de lux si design-ul elegant se imbina perfect cu arhitectura veche si nemuritoare, peste care timpul nu lasa urme.

Hotelul are privelisti deosebite spre Gradinile Tivoli si este situat foarte aproape de mijloace de transport care va duce spre aeroportul Copenhaga dar in acelasi timp este situat si in proximitatea celebrei zone de shopping Stroget sau de Radhusetplatsen - Piata Primariei, un loc de mare interes atat pentru turisti cat si pentru localnici.

La Plaza Hotel Copenhaga, va veti putea bucura pe deplin de restaurantul din cadrul hotelului, Plaza Grill si de celebrul Library Bar, care conform revistei Forbes este unul dintre primele cinci baruri din lume ce se gasesc intr-un hotel. Plaza Hotel Copenhaga este alegerea ideala pentru cei care doresc cazare de lux intr-o zona ce le permite sa viziteze cele mai importante obiective turistice ale capitalei daneze.

Cazare Copenhaga