Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/copenhaga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Strand Hotel Copenhaga

    Adresa: Havnegade 37, Copenhaga, Danemarca Rezerva online la Strand Hotel Copenhaga


Poze cu Strand Hotel Copenhaga

Descriere Strand Hotel Copenhaga

Strand Hotel Copenhaga este unul foarte confortabil si este situat chiar intr-unul dintre depozitele originale ce se gaseau in portul Copenhaga. Cladirea este una istorica si a fost restaurata in cel mai atent mod pentru a putea astazi sa gazduiasca turistii intr-un decor placut, rustic si cu un aer marinaresc ce este completat de niste privelisti care iti taie respiratia spre portul Nyhavn si promenada de aici care este un adevarat punct de atractie turistica.

Strand Hotel Copenhaga se bucura de o locatie speciala fiind la un pas de Nyhavn si de Palatul Amalienborg. Zona de shopping a orasului Copenhaga, Stroget, este chiar dupa colt iar cu un taxi pe apa, Strand Hotel Copenhaga se afla la numai 2 minute de navigat de noua Opera din Copenhaga.

Personalul de la Strand Hotel Copenhaga se straduieste si reuseste sa creeze o atmosfera relaxata in care turitii sa se simta ca acasa departe de casa impreuna cu prietenii sau familia. Aceasta atmosfera speciala se resimte chiar si in sala de intalniri care in timpul saptamanii ofera posibilitatea organizarii meeting-urilor de afaceri pentru 8-10 persoane. In weekend spatiul este transformat in loc de joaca, unde copiii impreuna cu familia se pot juca si relaxa in voie. Familiile cu adolescenti beneficiaza de o serie de promotii si tarife speciale.

Cazare Copenhaga